Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Twee-in-een-citytrip! Bezoek Wenen én Budapest tijdens deze te gekke citytrip v/a 199

Goedkope stedentrip naar Wenen en Budapest gevonden door TicketSpy Nadine (Sint Pancras)

Keuzes maken kan soms lastig zijn… Het barst van de mooie steden in Europa, dus waar moet je volgende stedentrip dan naartoe gaan? De keuze stress is over met deze combicitytrip, want je bezoekt niet één maar twee van die mooie Europese steden!

En niet de minste: Wenen & Budapest! Wenen is werkelijkwaar een van de prachtigste Europese steden dat het beste kan worden omschreven als een openluchtmuseum, want het barst hier van de prachtige gebouwen en bezienswaardigheden. Deze stad is een lust voor het oog en MOET je ooit gezien hebben! Daarnaast heb je het prachtige Budapest, ook niet de minste stad! Deze populaire stad staat bekend om haar gezelligheid en hippe zaakjes. Ook hier raak je niet snel uitgekeken!

De citytrip is incl. 2 overnachtingen in 3* hotel in Wenen, 2 overnachtingen in 3* hotel in Budapest, alle dagen ontbijt en treinticket tussen Budapest en Wenen + vliegtickets!

Vliegtickets Eindhoven – Budapest + Wenen – Eindhoven + 2 nachten Star City Hotel 3* + 2 nachten HB1 Hotel Schönbrunn 3* + ontbijt + treinticket Budapest – Wenen v/a 199