Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

15% korting op je Hertz huurauto.

Rental Car deal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

De nummer 1 autoverhuurder van deze planeet, Hertz, heeft momenteel een goede actie voor iedereen die een American Express creditcard heeft.

Betaal je namelijk met deze kaart dan ontvang je 15% korting op je auto mits je deze minimaal 2 dagen huurt. Dat kan ik Noord Amerika zijn, in Spanje of Italië, maar dus ook gewoon in Nederland.

Hertz biedt deze aanbieding op bijna alle wagens en het maakt ook niet uit of je betaalt op basis van pre-payment of achteraf. Uiteraard gelden de allerlaagste tarieven vaak wel als je alles op voorhand betaalt.

Het enige wat Hertz vraagt om te doen is tijdens het boeken een speciaal CDP (kortings-)nummer in te voeren en met een willekeurige American Express card af te rekenen. Dus ook de KLM Flying Blue creditcard.

  • Hertz auto met 15% korting voor American Express leden

Wanneer boeken: tot en met 30 april 2013

Wanneer huren: tot en met 30 juni 2013

Te gebruiken CDP code: 763481

Uitzondering: huren tussen 25 en 31 maart 2013 in België, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk

Beschikbare wagens checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Hertz

TicketSpy zegt: In de film Planes, Trains & Automobiles met Steve Martin en John Candy wordt een huurauto compleet uitgewoond. Erg grappige scènes om te zien, maar voorkom dit met het exemplaar dat jij gaat huren. Geen enkele verzekering die dan de schade zal dekken.