Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

20 dagen Canada zonder camper €567, met camper €639.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Het is een droom van velen, een campertocht van Toronto in het oosten van Canada naar Vancouver, de stad aan de Grote Oceaan, zo’n 4000 kilometer verderop.

Nu is het moment wellicht om die reis een keer  te boeken. Je betaalt namelijk maar €625 voor een volledige vakantie inclusief vlucht! Het blijkt dat een Canadese fabrikant van campers deze in Toronto produceert maar ze moeten voor het komende hoogseizoen naar Vancouver. Aan jou de taak om deze camper daarnaartoe te brengen.

Onderweg reis je in 17 dagen door adembenemende landschappen, doorkruis je verschillende klimaten en kan je op en top van al het moois van Canada genieten. Je hebt kans om beren te zien, jagers te ontmoeten of om de Niagara watervallen te bezoeken.

Travelhome (een onderdeel van de ANWB) biedt deze reis nu inclusief een vlucht van Amsterdam naar Toronto en retour vanaf Vancouver aan.  De camper is voorzien van een uitgebreide uitrusting om onderweg te kamperen. Daarnaast is ook een verzekering inclusief plus de 1e overnachting in een airport hotel in Toronto. In totaal mag je 5.000km vrij rijden.

Een losse vlucht met Air Transat kost in deze periode gemiddeld €550-600. Reken daarbij op dat je dan nog een camper moet huren, een hotel dient te boeken en je ziet snel dat deze deal echt heel voordelig is!

Mocht je nog niet overtuigd zijn, bekijk dan eens de pagina van het Canadese toerismebureau voor een impressie van dit uitgestrekte land.

  • Canada tour met Air Transat vlucht, hotel en camper €625

Wanneer boeken: tot 22 februari 2013, maar op=op

Wanneer reizen: vertrek op 2 mei 2013, terug op 20 mei 2013

Direct reserveren: via onze directe voordeel-link met Travelhome (ANVR/SGR)