Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

3 x uitjes voor het hele gezin!

Met je gezin er een dag op uitgaan is genieten! Kun jij ook niet wachten om met mooi weer een dierentuin of pretpark te bezoeken? Wij staan in ieder geval al in de startblokken zodra het weer kan. Nu we alleen nog maar kunnen afwachten is dit wel een goede periode om alvast je lijstje met favoriete dagjes uit op te stellen. Voor jouw lijst geven wij alvast 3 tips die je kunt toevoegen wanneer je met het hele gezin weg wilt.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Midden in het centrum van Emmen vind je Wildlands. Kun je een wereldexpeditie maken in 1 dag? Ja, dit is is mogelijk! Bij Wildlands reis je door verschillende klimaatzones boordevol verrassingen. Het ene moment sta je in de wereld van de ijskoude polen waarin je langs een pinguïn kolonie loopt om vervolgens oog in oog te staan met ijsberen en het andere moment rijd je met een truck over de Savanne tussen de leeuwen en neushoorns. Breng na de wereld van de hete droogte en de ijzige koud ook zeker een bezoek aan de tropische jungle. In een boot vaar je langs slingerapen en olifantenkuddes die een bad naast jouw boot nemen. Voor de jongere avonturiers is er speciaal een overdekt XL-speelparadijs. Hier kunnen de kids klimmen en klauteren. Ook zijn hier verrassingen zoals een piratenschip, een doolhof en een aquarium te vinden. Dit is slechts een tipje van de sluier, ontdek de overige verrassingen zelf!

Ben je al enthousiast? Wij wel! En om het nog leuker te maken doe je er goed aan om de acties in de gaten te houden. Profiteer van Wildlands korting en houd zo extra geld over voor een hapje en een drankje.

 

Movie Park Germany

Oog in oog staan met jouw favoriete TV-helden, de leukste shows bezoeken en genieten van de gaafste attracties? Dan is Movie Park Germany het uitje voor jou en je gezin. Movie Park Germany is het bekende film- en attractiepark net over de grens in Bottrop. Dat het in Duitsland ligt wilt niet zeggen dat het ver weg is, vanaf Arnhem is het slechts een uurtje rijden.

Bij het attractiepark zijn meer dan 40 attracties en shows te vinden. Alles staat hier in het teken van films en televisie, dit is ook terug te zien bij de shows. Shows met explosieven en stuntmannen zijn eerder regel dan uitzondering. Onze favoriete attractie is de achtbaan ‘Star Trek’. Ontdek de triple launch achtbaan ‘Star Trek: Operation Enterprise’! Nadat je aan de Starfleet Academy als kadet bent klaargestoomd voor je eerste reddingsmissie, wordt je met warpsnelheid naar een nieuw sterrenstelsel gelanceerd. Klinkt dit je als muziek in de oren? Ga dan zeker zelf op onderzoek uit naar de andere topattracties.

Mocht je Movie Park ver reizen vinden en wil je overnachten, dan behoort dit ook zeker tot de opties. Er zijn geregeld combi deals te vinden waarmee jij Movie Park Germany korting kunt ontvangen. Voordeel van een overnachting is dat deze deals ook recht geven op 2 dagen toegang tot het park.

 

ZooParc Overloon

Zooparc Overloon is een dierenpark, te Noord-Brabant en is in 2021 tijdens een digitale bijeenkomst van de door de ANWB-georganiseerde verkiezing uitgeroepen tot het leukste uitje van Noord-Brabant (wij snappen waarom!).

Als een echte ontdekkingsreiziger ga jij hier met je eigen dierengids op pad. Het is jouw missie om alle dieren te vinden, de vragen en puzzels op te lossen en zo alle stempels te verzamelen. Tijdens jouw reis geeft een kompas de hoofdroute aan, dit wordt een avontuur om nooit te vergeten!

Een kleine greep uit de dieren die je hier tegenkomt zijn tijgers, cheeta’s, apen, wasberen, gieren,antilopen, nijlpaarden en kamelen. Bezoek ZooParc Overloon voordelig en bekijk zelf of jij dit ook het leukste uitje van Noord-Brabant vindt! Wanneer het park open is zijn er verschillende acties te vinden waardoor jij ZooParc Overloon met korting kunt bezoeken, wees hier dus attent op.