Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

8 dagen Cruisen door de Middellandse Zee + tot $450 boordtegoed!

Ticket + cruisedeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Met een prachtig cruiseschip een aantal prachtige plekken aan de Middellandse Zee bezoeken is handig, comfortabel en fijn tegelijkertijd! Zonder elke keer te moeten uitchecken, reizen en gedoe ga je 1 keer settelen in je kamer en vaart de kamer van plek naar plek. Elke ochtend word je dus wakker in een totaal andere omgeving en dat maakt cruisen zo ongelovelijk leuk!

Barcelona, Marseille, La Spezia, Rome en Napels zijn de plaatsen die je gaat bezoeken. Zo zie je een hele hoop in een korte tijd! Tussendoor vermaak je je prima op het schip want er is zat te doen: een ijsbaan, waterpark, wandelpromenade met winkeltjes en leuke barretjes en een nachtclub. Verder kun je fit blijven in de health club of gewoon lang uit genieten van de zon op het dek!

Als extra’tje kan je tot $450 boord tegoed gratis krijgen, hiermee betaal je je drankjes, cocktails en leuke activiteiten aan boord. Voor $450 kun je een hele hoop doen namelijk! Enige voorwaarde is dat je een suite boekt. Mocht dit wat teveel van het goede zijn dan kun je natuurlijk ook de binnenhut boeken, dan ontvang je alsnog $100 per persoon. Prima deal dus!

Ticket Barcelona + 8 dagen Cruisen langs verschillende steden + ontbijt, lunch & diner €640

 

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op=op!
  • Wanneer reizen: op verschillende data in het najaar 2014 maar andere data tegen meerprijs
  • Handbagage: 1 stuk van maximaal 10kg
  • Ruimbagage: 1 stuk van maximaal 23kg
  • Reserveringskosten: €22,50 per boeking
  • Betalen: met Ideal, Mastercard en Visa