Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

airberlin Flash: Malaga €118, Tel Aviv €252, New York €459 & meer

airberlin heeft moderne vliegtuigen

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Het is weer volledig raak bij airberlin de komende dagen. Opnieuw hebben ze een mooie Flash met extra lage prijzen.

Deze keer weer heel wat bestemmingen. Niet naar alles steden waar ze op vliegen, maar  wel in ieder geval wel richting de meest populaire plekken.

En heel stiekem maken ze gelijk van de gelegenheid gebruik om een hun verre vluchten naar Florida, New York, Chicago en Abu Dhabi af te prijzen. Florida is interessant omdat ze vanaf eind oktober 2013 een stuk minder concurrentie hebben van die andere Duitse Airline, Lufthansa. Die hebben namelijk besloten om vanaf dan niet meer tussen Düsseldorf en Miami te gaan vliegen.

Boeiende ontwikkelingen die een beetje lijken op de Nederlandse markt. Hier heeft KLM ook maar heel kort non-stop op Miami gevlogen, waardoor ArkeFly als enige maatschappij  je direct naar Miami en Orlando brengt.

Hieronder een aantal Flash deals van airberlin. Klik op de directe voordeel-link om nog veel meer andere afgeprijsde bestemmingen te kunnen zien!

Wanneer boeken: tot en met  20 augustus 2013

Wanneer reizen: tussen 1 oktober 2013 en 28 februari 2014, USA tot en met 31 maart 2014 (rondom kerst en oud & nieuw beperkt beschikbaar)

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 8kg

Ruimbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 23kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: vergeet niet om deelnemer te worden van topbonus het Freqeuent Flyer programma van airberlin. Bij aanmelding krijg je een welkomstbonus van 500 mijlen.