Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Blue Curacao.

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Curaçao werd in de 18e eeuw door de Amsterdamse distillateur Bols als ‘Blauwe Curaçao’ ontwikkeld en op de markt gebracht. Lucas Bols was VOC-aandeelhouder en haalde de benodigde bestanddelen uit de toenmalige koloniën.

De likeur wordt sinds 1896 ook gemaakt in Landhuis Chobolobo op Curaçao . Een belangrijk ingrediënt van curaçao is de laraha, een zure sinaasappel uit Curaçao. In Chobololo snijdt men, om oxidatie te voorkomen, de laraha open met een houten mes. Na het bereiden van deze likeur worden de flessen handmatig gevuld en van een kurk voorzien.

De likeur is verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, geel, blauw en kleurloos. De bekendste variëteit is Blue Curaçao. De likeur is van oorsprong kleurloos, de getinte likeuren danken hun kleur aan kleurstoffen. Die van blue curaçao is patentblauw V (E131). Alle kleuren curaçao hebben dezelfde smaak.

Zelf dit drankje op de originele locatie ontdekken? Profiteer dan van een mooi KLM tarief welke zelfs lager is dan die van ArkeFly. Helaas wordt Blue Curaçao niet aan boord geserveerd. Hopelijk is een koud blikje Heineken ook goed.

Wanneer boeken: tot en met 4 januari 2013

Wanneer reizen: tot en met 30 juni 2013

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Flying Blue: 25%

Boeken: via onze directe voordeel-link met KLM