Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Brazil voor minder.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy friend Richard van der Nat

Vandaag een keer geen speciale deal van onze hand, wel van een volger van deze site. Richard meldde ons dat er voordelige tickets van ArkeFly beschikbaar zijn richting Natal en Fortaleza.

Wat ons betreft twee heerlijke bestemming om ongedwongen een week of misschien wel langer te vertoeven. Zeker weten dat vele anderen dat kunnen beamen.

De deal betreft een aantrekkelijke korting per vliegticket als je snel kunt beslissen. Daarnaast is het momenteel inderdaad voordeliger bij FlyBrazil te koop dan bij ArkeFly zelf. Daarom zeggen wij, bedankt Richard voor het delen van deze aanbieding.

  • €50 korting op ArkeFly tickets naar Brazilië
Wanneer boeken: tot en met dinsdag 8 januari 2013
Wanneer reizen: tot en met 31 oktober 2013
Beschikbare stoelen controleren: op de website van touroperator FlyBrazil
Advies van de TicketSpy University: check altijd goed de reisvoorwaarden als je een ticket boekt bij een touroperator, deze kunnen namelijk afwijken t.o.v. het direct boeken bij een airline. TicketSpy heeft deze niet voor je gecontroleerd. Wij adviseren om minimaal 1 hotelovernachting bij te boeken. Op deze wijze valt je boeking onder de regelingen van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.