Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Crazy Kiev met KLM €199

Deal gevonden door Ticket Spy David (Amsterdam)

Wederom heeft KLM een interessante Flash Deal voor ons in petto. Kiev in de Ukraïne staat namelijk kortstondig op het aanbiedingen menu geplaatst.

Mocht je het EK voetbal afgelopen zomer daar niet hebben meegemaakt dan kun je het deze winter goed maken.

De stad biedt interessante plekken, zo is er een bijzonder klooster waar je een tour kunt maken door een door mensenhanden gemaakt tunnelstelsel. Verder tref je er een mix van oost en west. Wist je trouwens dat de Ukraïne veel invloeden uit Mongolië heeft? Dat is hier en daar wel zichtbaar aan de inwoners die, met name dan de vrouwen, tot de mooiste ter wereld behoren. Niet voor niets dat veel topmodellen uit dit land afkomstig zijn.

Voor uitgaan is Kiev zeker de place to be. Extravagant maar wel betaalbaar overigens. De prijzen zijn ook in restaurants redelijk goed. Het Openbaar Vervoer brengt je voor een paar kwartjes naar alle uithoeken van de stad.

Neem wel een dikke winterjas mee, want de temperatuur gaat de komende maanden dik in de min. Des te prettiger is het dan ook om ’s avonds en ’s nachts in de clubs uit je dak te gaan. Dus wil je een keer wat anders, overweeg dan om een vlucht naar Kiev te boeken.

Rond 10 januari 2013 vieren ze ter plekke het (Russische) nieuwjaar. Tickets zijn rond deze data dan niet in de aanbieding. Op andere dagen is de beschikbaarheid voor goedkopere stoelen aan boord van de KLM vluchten zeer goed.

Wanneer boeken: tot en met 25 november 2012

Wanneer reizen: tot en met 31 maart 2013

Minimum verblijf: zaterdag op zondagnacht of 3 nachten Maximum verblijf: 1 maand

Drankjes en snacks: Inbegrepen in de ticketprijs

Flying Blue Award mijlen: 25% FB Elite Status mijlen: 25% FB Elite vluchtsegmenten: 2

Boeken: via onze directe link met KLM