Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Cruisen! Middellandse zee of de Canarische Eilanden? Vanaf €525

Cruise
Cruisedeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Veel zien zonder elke dag je koffers te moeten pakken klinkt als een onmogelijke vakantie, tenzij je natuurlijk personeel hebt wat het voor je doet. Voor iedereen die zonder bediendes toch voordelig wil rondreizen zonder veel gedoe hebben we een perfecte oplossing gevonden! Een mooie cruise langs de Canarische Eilanden waarbij je elke nacht in dezelfde kamer kunt overnachten en toch een heleboel gaat zien en elke dag ergens anders bent. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de cruise door de Middellandse Zee, deze mooie tocht voert je langs Frankrijk, Spanje, Tunesië en uiteindelijk richting Italië.

Je verblijft op de Norwegian Spirit **** die ruim 2000 passagiers vervoert, een flinke boot dus! Elke ochtend, middag en avond krijg je een lekkere maaltijd in één van de 5 restaurants en natuurlijk zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig. Een zwembad, een sporthal, een pub, een discotheek, een bioscoop en zelfs een spa vind je aan boord van dit enorme schip.

Je reis zal beginnen in Barcelona of Genua, afhankelijk van de cruise en natuurlijk is de vlucht ernaartoe ook inbegrepen zodat je zonder zorgen kunt boeken en op reis kunt! Lekker voordelig de zeeën over op een schip wat van alle gemakken voorzien is!

  • 8 daagse cruise langs Frankrijk, Spanje, Italië en Tunesië €525
  • 10 daagse cruise langs Spanje, Marokko, Madeira en de Canarische Eilanden €579

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: reizen van november tot en met februari 2014

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: cruisedeal geldt indien minimaal 2 personen samen reizen

Betaling via: Ideal, Visa of Mastercard