Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De prachtige New York deal gemist?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Foto: Creative commons by nc-ns

Heb je gisteren de prachtige flashdeal naar New York van €379 gemist? Helaas! Wij kunnen hem niet meer terugbrengen! Misschien is het verstandig om gebruik te maken van de verschillende manieren waarop wij je op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen en interessante nieuwtjes op TicketSpy.nl.

Vrijwel dagelijks zijn we actief op Facebook waar wij met veel plezier actuele zaken over reizen delen, allerlei vragen van volgers beantwoorden en met leuke win-acties actief zijn! Bijvoorbeeld onze KLM cadeaubonnen actie waarbij we nog tot en met 30 juni KLM Gift Card weggeven. Ook op Twitter zijn we actief en delen we alle updates direct bij het plaatsen van het artikel. Daarnaast is Twitter een makkelijke manier om met ons te communiceren, we houden namelijk ook dit kanaal bijna dag en nacht in de gaten. Afgelopen week hebben we een gratis diner voor 2 weggeven aan nieuwe Twitter volgers, ook best een leuke actie!

Sinds 4 weken is onze nieuwsbrief ook helemaal vernieuwd. Wekelijks sturen we je de beste deals toe, houden we je op de hoogte omtrent ontwikkelingen bij TicketSpy en kan je makkelijk en relaxt volgen waar jij je volgende reis voordeliger naartoe gaat maken. Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je in de rechter kolom.  Let op je spamfolder!

Toegegeven, de actie van gister kunnen we niet meenemen in de nieuwsbrief, gelukkig hebben we dan natuurlijk Facebook en Twitter en de apps voor Windows en Android nog want ons advies is om meerdere kanalen te combineren zodat jij absoluut helemaal niets meer hoeft te missen!

Elke dag helpen we je graag en gratis aan leuke deals, nieuwtjes en af en toe een kritische noot. Dit doen we gratis! Je kan ons speurwerk steunen, doe dit door te boeken via onze directe voordeel-links en vertel het door aan vrienden!