Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Delta tickets voor de halve prijs! Atlanta €509

De Coca Cola fonteinen in Atlanta

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

TicketSpy volger Pim Bouhuis meldde ons deze week een hele goede aanbieding van Delta Air Lines en natuurlijk gingen we gelijk even kijken.

Met Delta vlieg je namelijk voor de prijs van iets meer dan €500 vanaf Düsseldorf naar de stad Atlanta, daar waar het hoofdkantoor van Coca Cola staat en je beter niet met een glas Pepsi gezien kan worden. Zou je voor vertrek vanaf Amsterdam kiezen dan betaal je in de maanden september en oktober €1.029. Ook met een Delta Air Lines toestel (of KLM als je dat liever wilt). Maar waarom is dat verschil nou groot?

Delta en KLM werken al jaren intensief samen en dat betekent dat ze op bepaalde routes een monopolie hebben, zo ook tussen Atlanta en Amsterdam. Daar komt bij Atlanta de belangrijkste doorverbinding luchthaven van Delta is. Wie daar vertrekt is bijna altijd de hoofdprijs kwijt. In Duitsland werkt Delta niet samen met Lufthansa en daarom is ze wel genoodzaakt om met hele lage tarieven te komen om de Duitse reizigers over te halen juist bij hun aan boord te stappen.

Wil je veel geld besparen, dan is het deze keer echt de moeite waard om een paar uur extra reistijd te overwegen want meer €500 is zo wel erg snel verdiend. Prettige bijkomstigheid, de vlucht vanaf Düsseldorf is non-stop naar Atlanta en natuurlijk spaar je waardevolle Flying Blue mijlen!

Wanneer boeken: tot en met 18 september 2013

Wanneer reizen: tot en met 31 maart 2014 (niet tijdens kerst & oud en nieuw en de 1e week van februari 2014)

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerd gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerking: tot eind oktober 2013 vliegt Delta 2 keer per dag naar Atlanta

Flying Blue: 25% FB mijlen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link (selecteer Düsseldorf als plaats van vertrek)

Natuurlijk kun je nog steeds een Bol.com voucher ter waarde van €10 bij ons krijgen als je je KLM/Delta ticket via de directe voordeel-link boekt. Je betaalt niets meer dan KLM en Delta vragen en krijgt er nog een leuk cadeau bij als bonus. Onze dank voor jou omdat je TicketSpy volgt.

TicketSpy zegt: Delta’s vluchten vetrekken in de middag vanaf Düsseldorf. Je hoeft daarom dus niet voor dag en dauw van huis te vertrekken.