Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Down Under nog lager voor €661!

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam) Foto: Wikipedia. Creative commons

Meestal halen we ergens wel wat krenten uit de pap en zijn de prijzen die we vinden een stuk lager dan normaal maar vandaag doen we daar nog een schepje bovenop. Het is weer tijd voor een bekende truc uit de ticketwereld: De “Open jaw” constructie waarbij je op een andere plek terugkomt als vanwaar je vertrokken bent. Het laatste stukje moet je dus zelf nog invullen met bijvoorbeeld een prijsvechter of de trein.

Vandaag brengt de reis je naar Sydney, de grootste stad van Australia en bruisend middelpunt voor veel down under gangers. Normaal vlieg je zelden onder de €1.000 naar dit grote eiland. Door creatief om te springen met je vertrek en aankomstluchthaven bespaar je zomaar zo’n €400 per persoon! En dat is een flinke prijsverlaging! Je betaalt namelijk maar €661 voor een reis naar Sydney! Het enige wat je zelf moet regelen is vervoer naar Dublin, en vervoer vanaf Frankfurt. Dit is makkelijk, goedkoop en snel te regelen met Ryanair of NS Hispeed.

Deze deal is enkel te boeken via de Duitse site van Ebookers, op de site van Etihad Airways is dezelfde vlucht namelijk zo’n €150 duurder!

Hoe boek je zo’n goedkope vlucht naar Sydney?

  • Selecteer in het zoekscherm Mehrere Stops”
  • Vertrek vanaf Dublin naar Sydney
  • Reis terug vanaf Sydney naar Frankfurt
  • Selecteer je reisdata en druk op Flüge suchen
  • Selecteer de vlucht die je wil boeken!

Door bovenstaande manier te gebruiken boek je namelijk de “open jaw”, de constructie waardoor deze kortingen mogelijk zijn. Let op dat de reisdata ook nog eens zeer flexibel zijn dan zou dit wel eens de perfecte start van een prachtige backpackvakantie kunnen zijn

Wanneer boeken: 3 juni 2013
Wanneer reizen: tussen 22 mei en 30 november 2013 (m.u.v. juli en augustus 2013)

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Stoelen checken en reserveren en daarmee TicketSpy gratis ondersteunen: via onze directe voordeel-link met Ebookers.de

TicketSpy zegt: Etihad werkt samen met Virgin Australia. De kans is daarom aanwezig dat je met hen vliegt tussen Abu Dhabi en Sydney.