Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Dream Big! 17 Dagen roadtrippen door de VS, inclusief vlucht! Nú €599

Goedkope Fly Drive Miami, Florida gevonden door TicketSpy Neel (Groningen)

Binnen 10 dagen lekker naar Amerika! Altijd al een rondreis door de VS willen maken? Dan is dit je kans! Ga met de huurauto naar New York, bezoek de attractieparken in Orlando of blijf dichtbij en verken Miami. Je hebt meer dan twee weken de tijd om zoveel mogelijk van de Verenigde Staten te verkennen, en voor deze prijzen lijkt dat opeens heel dicht bij!

Deze deal is inclusief vlucht en huurauto. Omdat de accommodatie niet inclusief is ben je zo vrij als een vogel en kun je dus ter plekke kiezen waar je naartoe wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos, iedere dag een andere stad, relaxen op het strand of jezelf helemaal uitleven in de attractieparken, niets is te gek. Met 9 zonuren per dag en een gemiddelde minimum temperatuur van 25 is het in Florida genieten! Cross door de Sunshine State, de wind door je haren, airco hard aan en de muziek nog harder!

Je kunt naar een andere state rijden om meer van het land te zien, helemaal in de richting van New York. Ga heerlijk zonnen op Miami Beach of winkelen in één van de enorme centra. Wandel door het natuurgebied Everglades en breng een bezoekje aan de alligators. Rijd vervolgens ‘the Keys’ af, langs het water en vele Tropische eilanden tot het zuidelijkste puntje van Amerika. Of bezoek de pretparken van Orlando. Of je gaat langs het strand richting Mexico. Eindeloze mogelijkheden, dat is toch the American dream?

Ticket Miami +  15 Dagen Huurauto + Upgrade Cat. A + Alle Verzekeringen €599

Bekijk ook de andere goedkope Fly & Drive vakanties

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op=op
  • Wanneer reizen: Vertrekken op 28 september 2015 andere data mogelijk tegen een meerprijs
  • Vertrek vanaf : Amsterdam
  • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10 kg
  • Ruimbagage: 1 stuk van maximaal 20 kg tegen een toeslag van €16
  • Opmerking 1: Prijzen gelden indien je met drie personen reist
  • Opmerking 2 : Prijzen zijn op vanaf basis
  • Reserveringskosten: €22,50
  • Betalen: Ideal(gratis), Mastercard, Visa en American Express