Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Dubai, Napels & Valencia nu in de aanbieding!

Ticket deal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

We hebben het al eens eerder aangegeven; de Weektoppers van Transavia zijn echt héél goedkoop!
Ook nu hebben ze weer 3 prachtige aanbiedingen online gezet. Wij hebben al eerder melding gemaakt van Dubai, maar hier zijn ook Napels & Valencia aan toegevoegd. Nu drie prachtige steden voor een prikje te boeken.

Dubai – 1 van de 7 Emiraten. Zonder twijfel de stad met het hoogste Las Vegas gehalte in het Midden Oosten en thuisbasis van ’s werelds grootste dingen; gebouwen, luchthavens, eilanden, hotels, Dubai Mall en natuurlijk de indoor skihal.
Je kan al naar Dubai vliegen voor maar €259,- Klik hier om direct te boeken.

Valencia – Een grote stad aan de Spaanse oostkust; prachtige stranden, een leuk nachtleven en goedkoop shoppen in een van Europa’s mooiste winkelstraten. Valencia is redelijk onbekend maar zal garant staan voor een citytrip vol verrassingen en het vele architecturale schoon. Je vliegt al naar Valencia voor maar €99,- Klik hier om direct te boeken.

Napels – De geboortestad van de pizza en voormalig thuis van de Italiaanse Maffia. Met het verdwijnen van de Maffia kwam de schoonheid van de stad weer duidelijk naar voren en sindsdien is het een populaire bestemming voor zowel lange als korte vakanties geworden. Napels ligt aan de voet van de Vesuvius en vanaf hier kan je makkelijk de verdwenen dorpen Pompeii & Herculaneum bezoeken. Je vliegt al naar Napels voor maar €99,-

De voorwaarden van deze actietickets zijn als volgt:

  • Reizen vanaf Amsterdam (Valencia ook vanaf Eindhoven)
  • Boeken tot 4 december
  • Reizen tussen 5 december & 31 januari 2013
  • Koffer tegen betaling mee – Handbagage is gratis
  • Verzorging aan boord tegen betaling