Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Dubai End of Summer deal: Emirates ticket + 1 week Hilton hotel €488

Emirates crew

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Een van de bestemmingen die telkens weer zeer voordelig uit de bus komt is en blijft Dubai en de badplaatsen die daar in de buurt liggen.

Door de vele vluchten van diverse maatschappijen en met name die van Emirates zie ik telkens weer verbazingwekkende prijzen voorbij komen. Helemaal als je er een hotel bij boekt. In dat geval heb je meestal de beste deal te pakken.

Ook vandaag zag ik een mooi pakket met een vlucht vanaf Düsseldorf naar Dubai en een hele week verblijf in het 4 sterren Hilton Ras Al Khaimah Hotel. Een hotel dat door veel reizigers goed wordt gewaardeerd. Zelfs je ontbijt is inbegrepen en wie bekend is met de Hilton keten weet dat hun zogenoemde ‘Healthy Breakfast’ erg uitgebreid is.

Voor een goed beeld van de prijs heb ik deze gelijk maar even vergeleken met een los ticket van KLM naar Dubai in dezelfde periode. Schrik niet, want zij vragen een bedrag van €807 voor  slechts 1 (kaal) vliegticket. Wederom loont het dus de moeite om vanaf Düsseldorf je vakantie naar de Dubai regio aan te starten!

  • Ticket Emirates Dubai + 7 nachten Hilton Ras Al Khaimah Hotel + elke dag ontbijt + transfer luchthaven – hotel v.v. €488

Wanneer boeken: op=op

Wanneer reizen: vertrek op 28 augustus en 4 september 2013 (andere data tegen een kleine meerprijs)

Vertrek vanaf: Düsseldorf Airport

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Opmerking: je reis mag ook meer of minder hotelnachten omvatten

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link (Duitstalige site!)

TicketSpy zegt: Emirates vliegt ’s avonds van Düsseldorf waardoor je in de ochtend aankomt in Dubai. Ideaal dus om niet voor dag en dauw richting de luchthaven te hoeven rijden.