De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Etihad Airways topper: Bangkok €435

LIKE TicketSpy op Facebook en mis geen enkele super goedkope Vakantie Deal!

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Hij is er weer, de Bankgok deal van de vliegmaatschappij uit Abu Dhabi, Etihad Airways. Maar nu voor het najaar, dus heb je dan pas vakantieplannen dan is deze aanbieding misschien wel een hele goede keuze.

Om deze te kunnen boeken geldt dat je op Amsterdam Schiphol dient in te stappen en terug vanuit Thailand te vliegen op Düsseldorf. Een Open Jaw heet deze constructie in luchtvaartermen. Maar wat de naam ook is, je bespaart honderden euro’s per ticket en daar gaat het om.

Op de website dien je in het zoekscherm te klikken op ‘meerdere bestemmingen’. Zo kun je de heenreis vanaf Amsterdam en terug naar Duitsland makkelijk invoeren. Onderweg maak je een stop in Abu Dhabi.

Vliegen kan vanaf dit najaar en voor de early bird booker ook al voor de 1e maanden van 2014! De beschikbaarheid van stoelen is op dit moment nog zeer goed. Tussen Europa en Abu Dhabi biedt Etihad ook vluchten aan in samenwerking met KLM, Garuda Indonesia en airberlin. Vanaf Abu Dhabi naar Bangkok vlieg je altijd met Etihad.

Wanneer boeken: onbekend

Wanneer reizen: september 2013 t/m maart 2014 (gedurende kerst en oud & nieuw niet tot weinig beschikbaar)

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg (zeer ruime limiet!)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Expedia.de (Duitse site)

TicketSpy University zegt: TicketSpy heeft gisteren de directeur van Etihad Airways, John Hogan, in Amsterdam ontmoet. Helaas hebben we geen foto, maar kunnen we wel melden dat deze airline nog heel wat goede aanbiedingen voor de prijsbewuste reiziger in petto heeft. We houden je natuurlijk op de hoogte!

Vind de Beste Tickets

Heenvlucht

Kies datum heenvlucht

Datum heenvlucht

Terugvlucht

Kies datum terugvlucht

Datum terugvlucht

 
Reacties

Hoi,

Het is mij niet geheel duidelijk hoe ik moet selecteren dat ik vanaf Amsterdam wil vliegen en tijdens terugreis wil aankomen op Düsseldorf. Kunnen jullie dit nader toelichten? Weten jullie eveneens of je vliegtickets kunt boeken voor eind mei 2014 en tot wanneer deze aanbieding geboekt kan worden?

Dank!

Groetjes

Hallo Claudia,

Klik op onze link en selecteer in het zoekscherm dat je vluchten wilt kiezen.
Kies daarna voor de optie meerdere vlcuhten (dit staat in het Duits genoemd).
Je kunt dan kiezen voor vertrek van Amsterdam naar Bangkok (heenreis) en Bangkok naar Duesseldorf (terugreis).
In heel veel gevallen kun je dan rond de 435-450 euro vliegen.

Succes met zoeken en boeken!

Gr.
Team TS

Max, bedankt voor de tip. Werkt deze aanbieding ook in combinatie met een stop-over van 1 of 2 nachten (ipv een paar uur) in Abu Dhabi op de heen- of terugreis? Emirates (Dubai) lijkt dergelijke stop-overs meer te promoten dan Etihad. Groet, Dennis

Hallo Dennis,

We hebben het even nagekeken. Je mag een stopover maken op de heen- en/of terugreis in Abu Dhabi. Het is niet gratis, Etihad vraagt per stop hier €50 voor.
Hoop dat je met deze info aan de slag kunt.

Gr.
Max

wat een geweldige deal! Helaas zit ik aan de zomervakantie gebonden en wacht dus af naar goede deals naar Azië voor deze periode!

Ik wil graag naar Indonesie in het najaar. Ook daarvoor heeft etihad mooie prijzen. Alleen: kan ik de terugreisdatum evt nog wijzigen wanneer ik eenmaal geboekt heb? ( Stel dat ik eerder of later terug zou willen als ik eenmaal daar ben?)

Hallo Jolande,

Diverse tickets van Etihad kun je na vertrek wijzigen. Daarvoor gelden of €0 kosten of meer. Mocht het oude tarief niet meer beschikbaar zijn dan betaal je aanvullend nog een toeslag. Hoe hoog deze is of kan worden kunnen we je niet melden helaas. Kijk daarom altijd goed bij het boeken wat er in de voorwaarden (Rules) van je ticket wordt genoemd door de luchtvaartmaatschappij.

Groeten,
Team TicketSpy