Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Etihad Airways topper: Bangkok €435

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Hij is er weer, de Bankgok deal van de vliegmaatschappij uit Abu Dhabi, Etihad Airways. Maar nu voor het najaar, dus heb je dan pas vakantieplannen dan is deze aanbieding misschien wel een hele goede keuze.

Om deze te kunnen boeken geldt dat je op Amsterdam Schiphol dient in te stappen en terug vanuit Thailand te vliegen op Düsseldorf. Een Open Jaw heet deze constructie in luchtvaartermen. Maar wat de naam ook is, je bespaart honderden euro’s per ticket en daar gaat het om.

Op de website dien je in het zoekscherm te klikken op ‘meerdere bestemmingen’. Zo kun je de heenreis vanaf Amsterdam en terug naar Duitsland makkelijk invoeren. Onderweg maak je een stop in Abu Dhabi.

Vliegen kan vanaf dit najaar en voor de early bird booker ook al voor de 1e maanden van 2014! De beschikbaarheid van stoelen is op dit moment nog zeer goed. Tussen Europa en Abu Dhabi biedt Etihad ook vluchten aan in samenwerking met KLM, Garuda Indonesia en airberlin. Vanaf Abu Dhabi naar Bangkok vlieg je altijd met Etihad.

Wanneer boeken: onbekend

Wanneer reizen: september 2013 t/m maart 2014 (gedurende kerst en oud & nieuw niet tot weinig beschikbaar)

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg (zeer ruime limiet!)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Expedia.de (Duitse site)

TicketSpy University zegt: TicketSpy heeft gisteren de directeur van Etihad Airways, John Hogan, in Amsterdam ontmoet. Helaas hebben we geen foto, maar kunnen we wel melden dat deze airline nog heel wat goede aanbiedingen voor de prijsbewuste reiziger in petto heeft. We houden je natuurlijk op de hoogte!