Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Florida lente knaller: Delta Air Lines Tampa €397

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Wil je voordelig naar Florida vliegen in de maanden april, mei of juni? Boek dan vandaag nog deze superdeal van Delta Air Lines.

Tampa bevindt zich aan de westzijde van Florida aan de zogenoemde Gulf Coast. Binnen een goed uur rij je naar Orlando en je zit ook zo in de moerassen van de everglades. Miami is een goede 5-6 uur rijden, maar goed te doen via de prima snelwegen.

Vertrekken kan alleen vanaf Duitse luchthavens en de genoemde prijs geldt als je vanaf Düsseldorf vliegt.

Zou je kiezen om vanaf Amsterdam naar Tampa te reizen dan betaal je voor een KLM en/of Delta Air Lines ticket momenteel €544. Op naar de buren dus om heel wat vakantie euro’s te besparen.

Denk ook nog even aan de Alamo deal die we gisteren hebben gepost. Die geeft namelijk met de juiste code €21 extra korting op je huurauto in Florida en alle andere plekken wereldwijd. Dus ook op een mooie Ford Mustang waar ze er diverse van hebben staan, zelfs als cabrio!

Wanneer boeken: tot en met donderdag 28 maart 2013

Wanneer reizen: tussen 1 april en 15 juni 2013

Vertrek vanaf: Düsseldorf, Frankfurt, Bremen, Hamburg

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerd gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg

Flying Blue: 25% (je verdient met deze deal 4 vluchtsegmenten voor je Flying Blue Elite level)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM (gebruik Düsseldorf/DUS) als plaats van vertrek)

TicketSpy zegt: de vluchten tussen Düsseldorf en Atlanta worden uitgevoerd met een Boeing 767-300. Niet het nieuwste toestel helaas, want een eigen videoscherm ontbreekt. Dus bereid je voor op videoschermen die boven het gangpad hangen om de films te kunnen bekijken.