Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ga helemaal uit je dak met deze 8 grootste shopping malls van Amerika

De 8 leukste en grootste shopping malls van Amerika Gevonden door TicketSpy Shari (Amsterdam)

We wisten natuurlijk allang dat Amerika echt het perfecte land is om te shoppen. Maar wist je ook waar je dit het beste kunt doen? Het beste is natuurlijk om gewoon naar een grote shopping mall te gaan met alle winkels in 1 groot pand. Zo heb je alles gemakkelijk binnen handbereik. Hieronder noemen wij de 8 grootste van Amerika!

1. The Mall of America – Bloomington, Minnesota

Deze bevindt zich in Minnesota en beschikt over maar liefst 500 winkels en ook nog eens 10 attracties. Oftewel, een shopping mall en klein attractiepark in één! Ideaal ook als je met de kids moet shoppen, die kun je daar gewoon even laten spelen.

Hotel nodig? Klik dan hier

2. King of Prussia Mall – King of Prussia, Pennsylvania

Met ‘slechts’ 70 winkels is deze een stuk kleiner maar nog steeds is hij erg groot. Hij is te vinden in Pennsylvania en heeft winkels voor zowel het kleinere budget als voor de wat luxere aankopen.

Hotel nodig? Klik dan hier!

3. Aventura Mall – Miami, Florida

Dit is de grootste mall in Florida, met maar liefst 300 winkels en 6 verdiepingen. Mocht je hier naartoe willen dan kun je het beste even je dag vrij houden. Mocht je alle winkels willen bezoeken dan is dit gewoon een complete dagtrip! 

Hotel nodig? Klik dan hier!

4. South Coast Plaza – Orange County, California

Deze is te vinden in California en is dan ook de grootste mall van deze staat. Met meer dan 250 winkels en maar liefst 30 (!) restaurants is er dus genoeg keuze.

Hotel nodig? Klik dan hier!

5. The Galleria – Houston, Texas

Deze mall is te vinden in Houston, Texas. Jaarlijks komt er een klein aantal deze mall bezoeken. Namelijk 30 miljoen! Daar schrik je toch wel even van he. Zoveel mensen wonen er niet eens in Nederland, bij lange na niet zelfs. Met 400 winkels, 2 hotels en verscheidene kantoren is dit een multifunctioneel pand! 

Hotel nodig? Klik dan hier!

6. Del Amo Fashion Center – Los Angeles county, California

Hij is te vinden in het zuiden van California en is een combinatie van twee verschillende malls. Je hebt er de luxere merken zoals Hugo Boss maar ook de standaard merken zoals H&M. Voor ieder wat wils! 

Hotel nodig? Klik dan hier!

7. Destiny USA – Syracuse, New York

Gelegen in the city that never sleeps, New York dus, is deze geweldige mall. Hij is erg populair onder zowel toeristen als de lokale bevolking. Ook hier vind je de luxere winkels maar ook 99 cent winkels. Hoe tof is dat?!

Hotel nodig? Klik dan hier!

8. Millcreek Mall – Erie, Pennsylvania

De laatste, maar zeker niet de minste, ligt ook weer in Pennsylvania. In een pand met 5 verdiepingen zijn hier maar liefst 200 winkels kun je hier zeker zijn van vermaak! 

Hotel nodig? Klik dan hier!