Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Vliegen lijkt goedkoper dan het is. Transavia daarom niet €39 maar vanaf €79.

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Transavia.com

Het hoeft gelukkig niet altijd duur te zijn om je vlucht binnen Europa te boeken. Door de vele concurrentie zou je denken dat alle maatschappijen elkaar de pan uit concurreren en steeds verder zakken met hun prijzen. Helaas! Elke luchtvaartmaatschappij heeft haar instap-prijs. Dit is de prijs die ze minimaal moeten vragen aan alle passagiers om ooit nog iets over te houden aan de vluchten.

Gaan de airlines te vaak onder deze prijs zitten, en dus eigenlijk onder de kostprijs, dan kan dat het einde van hun organisatie betekenen. In de afgelopen jaren zijn er alleen al in Europa meer dan 50 van vliegmaatschappijen op de fles gegaan. Ken je deze namen nog? Spanair, V-Bird, Sabena, Sky Europe, allemaal mooie initiatieven maar door hevige concurentie helaas niet meer in de lucht te vinden.

Vandaag hebben we nog een paar bodemprijzen, tarieven die absoluut niet meer gaan zakken en daarom sowieso de goedkoopste zijn! Vertrekken doe je voordelig en makkelijk vanaf de regionale luchthavens Eindhoven en Rotterdam om zo je winst te maximaliseren.

Transavia adverteert de afgelopen weken weer op basis van een enkele reis (omdat Ryanair en easyJet dat eveneens doen). Dat mag, omdat ze ook enkele vluchten tegen deze tarieven aanbieden. Maar de meeste passagiers hebben niet veel aan deze info omdat de terugvlucht natuurlijk ook moet worden gemaakt. Daarom tonen wij je altijd de prijs van het allervoordeligste retourticket. Gelukkig word je dan nog steeds vrolijk van de uiteindelijke prijs!

Goedkoop hotel nodig? Check dan altijd Hotelscombined voor de laagste prijzen!

Vanaf Eindhoven:

Vanaf Rotterdam:
Wanneer boeken: tot en met dinsdag 28 mei 2013 (07:59), maar op=op
Wanneer reizen: tussen 21 mei en 30 oktober 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia