Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Super tickets Wenen, Berlijn, Praag en Budapest vanaf €69.

Ticket deals gevonden door Ticket Spy Ingmar (Amsterdam)

Het is weer tijd voor de wekelijkse travel deal van Transavia! Vier prachtige stadsbestemmingen te boeken voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nu al te boeken, en de aanbieding sluit op 18 december om 08:00. Je moet gevlogen hebben voor 1 maart 2013. Dan nu de nieuwe bestemmingen:

Wenen – De stad van prinses Sissy & Frans, de Staatsopera en het “Riesenrad”. Een prachtige stad, zéker als het ondergesneeuwd is. Je kan jezelf laten vervoeren in een koets, of lopend het stadscentrum ontdekken. Wenen is nog beperkt ontdekt door de Nederlander, een voordeel dus voor jou! Hotels zijn goedkoop, je kan het hele centrum aflopen en je vliegt al vanaf €99 vanaf Rotterdam.

Budapest – Een stad die verdeeld is door de Donau. Links van de oever, Buda, en rechts vind je Pest. Samen maken ze Budapest, de grootste stad van midden Europa. De stad is vrij, zo vrij dat de meeste dingen 24 uur per geopend zijn. Een recept voor een prachtige citytrip. De stad is ook bekend om haar natuurlijke bronnen en welnesscenters waarvan “Széchenyibaden” de bekendste is. Dit in het centrum gelegen bad ligt midden in het grootste stadspark en bevat vele warme en “helende” baden. Budapest boek je al vanaf €89.

BestemmingPrijsVertrekken van
Budapest€89Amsterdam
Praag€69Rotterdam
Wenen€99Rotterdam
Berlijn€69Eindhoven

Wanneer boeken: tot en met 18 december 2012 (08:00)

Wanneer reizen: tot 1 maart 2013

Handbagage: 1 stuk met afmetingen (LxBxH) 55x35x25cm en een maximum gewicht van 10kg

Ruimbagage: 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boeken: natuurlijk via onze direct voordeel-link met Transavia