Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Het winterseizoen is geopend! Transavia tickets al vanaf €90.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam) Foto: Roger Wilkens – Flickr

Nu de temperaturen elke dag weer een beetje hoger worden zijn wij stilletjes alweer begonnen met het winterseizoen. Elke winter voert Transavia vele vluchten uit naar een groot aantal speciale “winterbestemmingen” waaronder zowel de vele ski oorden in het Alpengebied maar ook de zonzekere Canarische Eilanden, of avontuurlijk Gambia.

Sinds een kleine week is het al mogelijk om je vluchten vanaf oktober 2013 met Transavia te boeken. Wie een 2e huis in het buitenland heeft dient eigenlijk nu toe te slaan om zeker te zijn van voordelige stoelen.

Ski’s zijn niet inbegrepen in de prijs, hetzelfde geldt voor de traditionele ruimbagage die voorheen vaak nog gratis was. Gelukkig zijn deze tot een paar uur voor vertrek nog voordelig te boeken via “beheer mijn boeking”. Wat dan weer wél voordelig is, is dat de bagagevrijdom van ski’s en ruimbagage elkaar kan compenseren. Is je skioutfit bijvoorbeeld 10kg zwaar, dan mag je de resterende 5 kilo aan je ruimbagage toevoegen.

Het aanbod van bestemmingen is enorm groot en omvat zowel zon-, als sneeuwbestemmingen. Dit zijn de vanaf prijzen voor een retour:

Het volledige overzicht kan je hier raadplegen

Wanneer boeken: de vroegboektarieven zijn nog maar kort beschikbaar
Wanneer reizen: tot en met 30 maart 2014

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Ski’s mee: €25 per enkele reis geeft recht op 15kg extra ruimbagage

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia