De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Hoe bereid je het beste voor op een trip naar New York City?

Blog over New York Gevonden door TicketSpy Shari (Amsterdam)

Vraag jij je nou ook af hoe jij je het beste kunt voorbereiden op een trip naar het geweldige New York? Nikki heeft dat voor je uitgezocht! Nikki was een win actie tegengekomen op de Facebook van Beauté et Vogue voor een reis naar New York. Gewoon meedoen is wat ze dacht. En met resultaat. Zij heeft namelijk 2 vliegtickets gewonnen naar ‘the city that never sleeps’.

Omdat het toch wel een beetje begon te kriebelen bij Nikki heeft ze voor haarzelf en voor jou opgezocht wat de beste manier is om je voor te bereiden op zo’n reis. Je moet bijvoorbeeld denken aan het feit dat je niet met je identiteitskaart buiten Europa kunt reizen. Dus wees ruim op tijd met een paspoort aanvragen als je die nog niet hebt. Daarbij komt ook dat je een visum nodig hebt. Daar hebben ze een hele handige methode voor bedacht. Via de website van ESTA kun jij jezelf registreren om zo toegang te krijgen tot de Verenigde Staten. Dit wordt gedaan aan de hand van een formulier dat je moet invullen met onder andere je paspoort gegevens en een korte vragenlijst wat betreft drugsgebruik, gevangenschap, etc. Let er wel op dat dit minimaal 72 uur van te voren aangevraagd moet worden!

Om jezelf echt heel goed voor te bereiden kun je een planning maken. Er is namelijk zoveel te doen dat je bij aankomst misschien niet weet waar je moet beginnen. Het zou toch zonde zijn als je iets overslaat omdat je geen tijd meer hebt of omdat je er gewoon niet aan hebt gedacht? Zoek daarom van tevoren op wat je wilt bezoeken en probeer het zo goed mogelijk te plannen. Online kun je ook een New York City Pass aanvragen. Dit is ideaal als je veel toeristische attracties wilt bezoeken.

In de Verenigde Staten kennen ze natuurlijk een andere valuta dan hier in Nederland. Je betaalt daar namelijk met de dollar. Omdat de koersen nogal kunnen schommelen is het verstandig om op internet te kijken naar de wisselkoers of om een App te downloaden. Een handige App hiervoor is Valuta+. Ook is het handig om in Nederland alvast een beetje om te wisselen. Bijvoorbeeld voor je taxi of iets te eten bij aankomst. Buiten het contante geld is de credit card een vaak gebruikte methode van betaling.

Behalve de valuta App is het verstandig om nog een aantal andere Apps te downloaden. Bijvoorbeeld NY Subway, die je een offline metromap biedt van New York, en de New York Travel Guide. Natuurlijk kun je de informatie ook via een andere manier verkrijgen. Koop bijvoorbeeld het 100% New York boekje. Hier staan alle in’s en out’s in van New York.

Last but not least, sluit een reisverzekering af. Dit kan eenvoudig bij je eigen bank. Je gaat er natuurlijk niet vanuit maar er kan altijd iets gebeuren.

Wanneer het grote moment daar is en Nikki in New York is, zal zij nog een blogpost schrijven over haar belevingen. Wil je toch alvast meer weten of New York? Lees het HIER

To be continued..

Vind de Beste Tickets

Heenvlucht

Kies datum heenvlucht

Datum heenvlucht

Terugvlucht

Kies datum terugvlucht

Datum terugvlucht