Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Kerstshoppen in Londen v/a 38,95

Goedkope dag kerstshoppen in Londen gevonden door TicketSpy Nikki (Apeldoorn)

London is calling! Krijg jij al dat kerstgevoel door alleen maar naar bovenstaande foto te kijken? In Londen is bijna elke straat wel zo mooi verlicht. Van november tot en met januari is de stad helemaal in kerststijl. De etalages zijn prachtig ingericht en maakt je extra hebberig. Prachtige sierraden, mooie jurkjes… Het lijkt wel een film waarin je beland bent! Maar nee, het is echt, je bent in Londen!

Harrods

Je vertrekt met de luxe touringscar richting het Franse Calais waar je via de tunnel of met de ferry naar Londen zal gaan. Na een stadstour langs de leukste bezienswaardigheden zoals the Big Ben en Westminster Abbey heb je de tijd om je helemaal blut te shoppen. Een bezoek aan Harrods mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Dit luxe warenhuis kan je vergelijken met de Bijenkorf, maar dan nog véél mooier en luxer! 

Oxford Street

In het hart van Londen vind je Oxford Street. Oxford Street is de Kalverstraat van Londen. Hier vind je de leukste winkels, voornamelijk de grote internationale winkelketens en warenhuizen zoals Selfridges en Marks & Spencer. Maar een bezoek aan Regent Street mag ook niet ontbreken, hier vind je de mooiste kerstverlichting! In Regent Street vind je ook Hamley’s de grootste speelgoed winkel van Europa: een paradijs voor kinderen dus!

Kerstmarkten

De kerstmarkten in Londen zijn ook zeker een must-visit tijdens jouw dagje Londen. Nadat je in de Londen Eye bent geweest en een prachtig uitzicht van Londen hebt gezien, is het tijd om de kerstshoppen. En die vind je gewoon onder de Londen Eye, naast de BigBen! Alle ingrediënten voor een kerstmarkt zijn  aanwezig: kerststallen, ijsbaan, poffertjes, glühwein, verlichting en natuurlijk kerstmuziek. 

Vervoer per luxe touringscar Londen + stadstour v/a 38,95

  • Wanneer boeken: deze deal is populair, de beschikbaarheid kan daardoor beperkt zijn
  • Wanneer vertrekken: vertrekken op verschillende data in november en december 2018, andere data zijn mogelijk tegen een meerprijs
  • Vertrekken vanaf: diverse opstapplaatsen in Nederland
  • Aantal personen: maximaal 6 personen
  • Opmerking: prijzen zijn op vanaf en retour basis en per persoon
  • Reserveringskosten: inclusief!
  • Betalen: iDeal (gratis), Mastercard, Visa, American Express of PayPal 

Gratis KLM Tickets met Flying Blue

Vergeet niet om deze reis te betalen met de Flying Blue American Express kaart.
Hiermee spaar je per uitgegeven euro waardevolle Flying Blue Miles.
Zo komt je volgende KLM Reward Ticket of Upgrade super snel in zicht.

Vraag nu je persoonlijke kaart aan en ontvang een hoge korting!

Bekijk het aanbod →

Zo ziet de reis eruit: