Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Kerstshoppen in Newcastle! En hoe ga je erheen? Per luxe ferryboot natuurlijk! €49

Goedkope citytrip Newcastle gevonden door TicketSpy Danique (Eindhoven)

Hoe leuk én goedkoop is deze deal! Er even helemaal tussenuit naar de veelzijdige stad Newcastle. Naast dat het er modern is, voel je er de authentieke Engelse sfeer. Shop je suf en ga zeker naar de overdekte Grainger Market! Deze markt met honderden kraampjes is zeker de moeite waard, al ga je er alleen even kijken is het al de moeite waard. 

Naast dat de stad gewoon supergezellig is,  is de reis er naartoe natuurlijk ook helemaal leuk. Je stapt op in Ijmuiden waar je lekker je eigen hut kunt inrichten en het schip kunt gaan verkennen!

Terwijl het schip koers zet richting het Engelse Newcastle, kun jij aanschuiven in een van de drie restaurants aan boord. Dineer op zee in het Steakhouse, à la carte restaurant of ga voor een uitgebreid buffetrestaurant. Een heerlijke start van jouw weekendje weg. Na het diner kun je een drankje doen in een van de bars aan boord, zoals de Columbus Bar waar iedere avond live muziek is. Liever een filmpje pakken in de bioscoop of een gokje wagen in het casino? Aan boord vind je alle faciliteiten voor een onvergetelijke avond. Na een gezellige avond, overnacht je in je eigen comfortabele zeezichthut en word je de volgende morgen uitgerust wakker voor een dagje kerstshoppen in Newcastle!

Check ‘m snel want OP=OP!

MiniCruise Newcastle + 2 nachten DFDS Seaways Zeezicht hut 4**** + Transfers €49

  • Wanneer boeken: Tot en met 15 december 2015 op=op
  • Wanneer reizen: vóór 28 december 2015
  • Vertrek vanaf: IJmuiden
  • Opmerking 1: deal geldt wanneer minimaal en maximaal 2 personen samen reizen
  • Opmerking 2: prijzen gelden vanaf
  • Opmerking 3: bijkomende kosten zijn er voor de drankjes en maaltijden aan boord
  • Reserveringskosten: €20
  • Betalen: Ideal (gratis), Mastercard, Paypal en Mistercash