Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM wijzigt Economy Comfort tarieven

Ticket info gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Ze zitten een heel stuk lekkerder dan een gewone stoel, die Economy Comfort stoelen met meer beenruimte en een rugleuning die verder naar achteren kan.

KLM heeft tot nu toe de prijzen altijd gelijk gehouden ongeacht de dag waarop je vertrekt. Alleen de bestemming was bepalend of je meer of wat minder hoefde te betalen. Daar is sinds een paar dagen verandering in gekomen en je raadt het al niet echt in het voordeel van de passagier. Al deze wijzigingen gelden overigens alleen als je vliegt naar een bestemming buiten Europa.

Wat is er nu anders?

1) De basisprijs is nu afhankelijk van de maand waarin je vliegt. Dat betekent dat je de laagste toeslag betaalt in het laagseizoen en meer kwijt bent als je vliegt tijdens drukke perioden (juli, augustus, kerst + Oud & Nieuw).

2) Als je vroegtijdig een Economy Comfort stoel boekt kun je recht hebben op een korting. Dat maakt het allemaal weer wat interessanter, plus heb je het voordeel dat het aanbod van je favoriete plek nog beschikbaar is.

De vroegboekkorting is als volgt:

0 tot 29 dagen voor vertrek = Geen korting

30 tot 59 dagen voor vetrek = €10 korting per vlucht

60 tot 89 dagen voor vertrek = €20 korting per vlucht

90 dagen of meer voor vertrek = €30 korting per vlucht

Tip: Flying Blue Silver en Gold leden krijgen een korting van respectievelijk 25% en 50%. Platinum leden mogen nog steeds gratis een Economy Comfort stoel selecteren. Deze korting geldt ook op vluchten van Delta Air Lines.

KLM Economy Comfort wijzigingen

  • Wanneer boeken: vanaf nu
  • Wanneer reizen: vanaf nu
  • Vliegen vanaf: Amsterdam + alle andere KLM bestemmingen buiten Europa
  • Betaling via: Ideal (gratis), Visa, Mastercard of American Express (dus spaar je Flying Blue mijlen)