Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM’s Speciale Europa tarieven bieden jou voordeel!

KLM informatie door TicketSpy David (Amsterdam)  

De kranten en tv raken er maar niet over uitgesproken, de lange wachtrijen op Schiphol. Die zijn ook zeer vervelend met wachttijden oplopend tot enkele uren. Ondanks inspanningen van de luchthaven blijven deze rijen ook gedurende de zomermaanden nog wel even bestaan.

Eerst in de rij om je bagage in te leveren en eventueel in te checken. Vervolgens ben je aan de beurt voor de volgende wachtrij voor de controlepoorten van de handbagage. Voor wie buiten het Schengen gebied vliegt komt daar dan ook nog de onaangename verrassing bij dat rij 3 in zicht komt bij de paspoort controle. Dit is echt totale gekte!

Kan dat nou niet anders? Natuurlijk kan het anders als je kiest voor KLM tickets binnen Europa die meer comfort en service bieden. Veel reizigers kiezen standaard voor het laagste tarief. Echter krijg je dan niet de handige extra’s die het leven toch een heel stuk prettiger maken. 

Wil je juist wel voor gemak gaan dan is het goed om te weten dat je kunt kiezen voor de Flex optie die je aanvullend bij je ticket kunt boeken. Dat betekent dat je sowieso een koffer vrij mag inchecken, je je ticket voordeliger mag wijzigen en zelfs gratis  kunt annuleren. Ook prettig is het bovendien om de dag van vliegen een eerdere of latere vlucht te mogen nemen. Leuk als je toch net even wat langer van een stad wilt genieten en je nog niet naar huis wilt met een vroege vlucht.

Maar het meest fijne is wel dat je er SkyPriority service bij krijgt. Dat betekent inchecken bij de speciale SkyPriority (Business Class) balies waar de rijen nooit lang zijn. Ben je klaar met inchecken dan kun je de ‘VIP’ Lane pakken om door de controle en langs de paspoortcheck te wandelen. Niks geen lange wachtrijen dus, wel lekker snel en zonder gedoe richting je vliegtuig.

Ook bij de gate krijg je voorrang, want je mag als één van de eersten aan boord. Ideaal om dan als de bagagebakken nog vrij zijn je tas of trolley kwijt te kunnen. Eenmaal aangekomen op he bestemming ligt je koffer eerder op de band. Dus ook daar kun je sneller de luchthaven verlaten.

Dit is vliegen als een pro of à la Business Class zonder heel veel tijd kwijt te zijn aan iets waar je absoluut geen zin in hebt, onnodig lang wachten!

Op ieder Europa ticket kun je Flex als optie reserveren. De prijs is afhankelijk van de bestemming. Voor wie een heel stuk plezieriger op reis wil is de meerprijs goed om te overwegen.

 

Ontdek KLM’s Speciale Tickets


  • Wanneer boeken: altijd
  • Wanneer reizen: altijd
  • Minimum verblijf: afhankelijk van gekozen tarief
  • Maximum verblijf: afhankelijk van gekozen tarief
  • Opmerking 1: voordelen gelden voor KLM tickets
  • Opmerking 2: er gelden aanvullende reserveringskosten van €10 per boeking