Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Mooie deals van Lufthansa. Midden Oosten en India vanaf €469.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Razorrrr, Flickr. Creative Comons

Onze oosterburen hebben net als de jongens van Transavia elke week een thema. Bij de Duitsers is dat tot en met 30 april het “Midden Oosten en India”. Rare combi vonden wij, maar na het zien van de prijzen waren we iets milder gestemd.

Lufthansa biedt de onderstaande bestemmingen aan met een enkele overstap in Frankfurt of Munchen. Beide luchthavens zijn voorzien van vele faciliteiten waardoor overstappen hier simpel, snel en comfortabel zal gaan. In 2010 hebben wij zelfs een transfer van 20 minuten kunnen halen, waarbij we alsnog tijd hadden voor een lekker bakje gratis koffie en thee aan de gate.

Deze week zijn er aanbiedingen (vanaf Rotterdam/The Hague Airport) naar een aantal bekende Indiase steden waaronder Mumbai, de bakermat van de Indische filmindustrie, Bollywood. De dame op de foto is Rani Mukherjee, een zeer bekende Indische filmster.

Hotels:
Je moet natuurlijk ook een fijn hotel hebben tijdens je verblijf, vergelijk daarom altijd de grootste aanbieders van hotels zodat je zeker weten de laagste prijs pakt! Hotelkamers checken kan voordelig bij ExpediaHotelopia of Ontdek het uitgebreide hotelaanbod van HRS.
Wanneer boeken: tot en met dinsdag 30 april 2013
Wanneer vertrekken: tussen 15 mei en 31 juli 2013
Waneer terugreizen: tussen 19 mei en 31 oktober 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 8kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

r dBeschikbare stoelen checken en reserveren: Via onze directe voordeel link met Lufthansa

TicketSpy zegt: check ook nog even post over de €15 voucher welke je recht geeft op korting op bovenstaande en andere Lufthansa vluchten. Ook deze geldt tot en met 30 april 2013 om te verzilveren.