Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Leuke Chinese KLM deals: Shanghai €510, Hong Kong €523

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Met meer dan anderhalf miljard Chinezen op deze planeet zijn er altijd wel een paar die grappig uit de hoek kunnen komen.

Maar waarom niet een keer wat anders dan het lokale wok-restaurant? Ga een keer het echte China bekijken om te zien of ze daar ook allemaal lekker lollig zijn.

KLM heeft op dit moment vanaf Antwerpen Centraal scherpe aanbiedingen naar een klein aantal Chinese bestemmingen. Je bespaart hiermee al snel gemiddeld €350-400 ten opzichte van een ticket dat start in Amsterdam.

Zo kun je dus zelfs de Vlaamse grappen met die van de Chinezen in één reis vergelijken. Met in je achterhoofd de wetenschap dat jij het hardst kunt lachen.

  • Shanghai €510 (vanaf Amsterdam €925)
  • Hong Kong €523 (vanaf Amsterdam €883)
  • Bejing €528 (vanaf Amsterdam €929)

Wanneer boeken: tot en met 6 april 2013

Wanneer reizen: tot en met 25 juni 2013

Vertrek vanaf: Antwerpen Centraal

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Flying Blue: 25%

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM (kies Antwerpen Centraal (ZWE) als plaats van vertrek)

Reizen vanaf Antwerpen? Lees dan altijd ons advies

TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!