Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Met KLM naar New York €425!

Hebben we vanochtend afscheid moeten nemen van een €497 deal met KLM naar de Big Apple. Blijkt dat je met KLM vanaf Antwerpen Centraal voor nog minder naar de VS kunt!

Wel even goed opletten want je dient ook echt vanaf Antwerpen Centraal met de trein naar Schiphol te komen. Bij het inchecken dien je een gestempeld treinkaartje te tonen. Dit kaartje krijg je op vertoon van je vliegticket bij het treinloket in Antwerpen. Heb je deze niet laten stempelen dan vraagt KLM vele honderden euro’s extra (als boete). Je bent dus gewaarschuwd en speel het spel dat KLM heeft bedacht dan ook strikt volgens hun regels!

Op de terugreis mag je gewoon op Schiphol uitstappen, kun je je koffer van de band halen en richting huis. Je bent dan niet verplicht om met de trein richting Antwerpen te gaan. Hoe lang deze aanbieding geldt is bij ons niet bekend, dus profiteer nu het nog kan.

  • New York (JFK, Newark & La Guardia airports) €425-430
  • Miami €501 (i.p.v. €625 vanaf Amsterdam)

Vertrek vanaf Antwerpen Centraal (trein) via Amsterdam Schiphol: tussen 2 december 2012 en 21 maart 2013 (muv de kerstperiode).

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag of 6 nachten Maximum verblijf: 3 maanden

Flying Blue: 25% mijlen

Veel hotels zijn in deze periode eveneens een stuk goedkoper dus profiteer van een voordelige wintertrip!

Kijk op klm.be voor beschikbaarheid van de vluchten.