Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Mooie actie! Moderne Hotelkamers in Londen voor 1 Pond

Hotel deal gevonden door TicketSpy friend Johan (GoedkoopVliegenClub)

Overnachten in de Britste hoofdstad Londen kan vaak aardig in de papieren lopen. Een grote populariteit zorgt ervoor dat veel hotels makkelijk hun kamers kunnen slijten en dan stijgen de prijzen ook.

Leuk is het dan ook dat er momenteel een hotel flink aan het stunten is met wel heel voordelige kamers. Het gaat om het Qbic Hotel, die we ook kennen van hun locatie in het Amsterdamse World Trade Center.

Normaal kan je dit hotel boeken met een vanaf prijs vanaf €116. Dit hotel ligt in Oost Londen vlakbij de trendy Brick Lane market en op een paar 100 meter lopen van Aldgate tube station.

Het hotel geeft 100 kamers per maand weg inclusief Wifi en een ontbijt.! Wat moet je doen om voor deze amazing aanbieding in aanmerking te komen? Eigenlijk heel simpel! Je moet je aanmelden voor hun nieuwsbrief en daarna wachten op hun actie mails.

24 uur voordat de actie start krijg je een email. Als de aanbieding online gaat krijg je een unieke link toegestuurd. Je hebt dan een uur om er op te reageren en je zult dan meteen zien of je een van de kamers hebt ‘gewonnen’. Als je een van de gelukkigen blijkt te zijn, kun je een datum in de daarop volgende maand selecteren.

Overnachten in Londen voor €1

Liever een ander hotel zoeken in Londen?

  • Wanneer geldig: iedere maand tot nadere aankondiging
  • Opmerking: lees de voorwaarden op de site van de aanbieder