Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Naar de Dominikaanse Republiek met of zonder All-Inclusive & vanaf €679.

Mooi zwembad :)

Vakantie gevonden door TicketSpy Ingmar (Rome) Foto: RIU Naiboa

De Dominicaanse Republiek behoort al een lange tijd tot een van onze favorieten. Sinds ik daar zelf een vakantie heb doorgebracht ben ik wel een beetje verknocht geraakt aan dit prachtige land met haar vriendelijke mensen, interessante geschiedenis en het heerlijke weer. Daarom kijken we op de redactie vaak en met veel plezier naar de vele reizen die naar dit eiland worden georganiseerd. Vandaag hebben we een keuze, want  beide toeristencentra zijn in de aanbieding.

Punta Cana, de oostkant van de Dominicaanse Republiek staat bekend om haar schoonheid en rust. In de jaren ’80 en ’90 ontwikkeld van niemandsland tot een waar paradijs met heerlijke resorts en prachtige stranden. Lekker relaxen in absolute rust en stilte dus. Het RIU, bekend van haar comfortabele resorts heeft ook in Punta Cana een aardig optrekje waar je 24/7 gebruik kunt maken van het All-Inclusive aanbod. Dat betekent zoveel eten en drinken als je op kan en wanneer het jou uit komt.

Vertrek straks in september en profiteer van een geweldige aanbieding naar de Carriben waarbij je voordeliger uit bent met een compleet pakket:

  • Los ticket ArkeFly Punta Cana vanaf €739
  • Ticket ArkeFly Punta Cana + 7 nachen RIU Naiboa Resort**** + All-Inclusive + wifi vanaf €679

Ook de noordkust, bekend van de hoofdplaats Puerta Plata is al jaren lang populair bij veel holiday makers. Deze regio ligt middenin de bewoonde wereld wat het een wat levendiger sfeer geeft in onze optiek. Vanuit deze regio kan je wat makkelijker excursies maken naar bijvoorbeeld Puerto Plata, Santiago of zelfs Santo Domingo. Om de stranden hoef je het niet te doen, deze zijn namelijk nét zo mooi als bij Punta Cana!

  • Los ticket Arkefly Puerto Plata vanaf €796
  • Ticket ArkeFly Puerto Plata + 7 nachten Don Andres Resort *** (Nederlandse eigenaar) zonder maaltijden vanaf €699

Wanneer boeken: zo snel mogelijk (op=op)

Wanneer reizen: vertrek in de eerste 2 weken van september 2013. Per resort zijn verschillende aankomstdata mogelijk

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking 1: ticket + hotel deal geldt indien 2 personen samen reizen

Opmerking 2: er gelden aanvullende reserveringskosten van €22,50 per boeking

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link 

TicketSpy zegt: ook deze hele zomer posten we elke dag opnieuw scherpe en soms onmogelijke ticket deals. Blijf ons volgen via facebook, twitter, email of de mobiele apps!