Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nieuwe codes voor korting op Hotels en Ticket + Hotels

Jouw vakantie!

Korting codes gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Slechts een paar dagen is het nog voordelig vakanties in allerlei vormen boeken bij Ebookers. We hebben het dan wel over de Duitse site want daar krijg je gemiddeld genomen net even wat betere kortingen.

Tot en met komende zondag prijzen ze hotels, en ticket + hotels combinaties weer even lekker af. De kortingen verschillen, het hangt af wat je koopt en lopen uiteen van 20% tot en met een vaste prijsverlaging van €60 voor een mix van ticket + hotel.

Boek je een ticket + hotel met een minimale waarde van €600 dan is de korting €60.  De korting is meerdere keren te gebruiken, dus bij een grote reissom kan het handig zijn om je boeking te splitsen om vaker €60 terug te krijgen.

Tip! Je kunt bij Ebookers ook de Duitse KLM deals naar onder andere Peking boeken met deze korting. Wordt het ticket van €397 nogmaals een stuk goedkoper!

  • 20% korting op je hotels met code MAXI20
  • €60 korting op je ticket + hotel (besteed min. €600) met code BONGO60

Wanneer boeken: tot en met zondag 16 maart 2014 (23:59)

Wanneer reizen: tot en met 21 januari 2015

Hoe krijg je de korting: vul de code in op de website bij de laatste stap tijdens het boeken in het veld ‘Gutschein-Code’

Opmerking 1: klik altijd op de button ‘Buchen’ (boeken) anders wordt de korting niet zichtbaar!

Opmerking 2: niet alle hotels doen mee met deze actie (onder andere grote hotelketens)

Opmerking 3: korting op Ticket + Hotel  alleen bij vertrek vanuit Duitsland (Düsseldorf, Bremen of Münster bijvoorbeeld)