Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nu nóg goedkoper! Cruisen + maaltijden in de zon! €579

Cruise
Cruisedeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Veel zien zonder elke dag je koffers te moeten pakken klinkt als een onmogelijke vakantie, tenzij je natuurlijk personeel hebt wat het voor je doet. Voor iedereen die zonder bediendes toch voordelig wil rondreizen zonder veel gedoe hebben we een perfecte oplossing gevonden! Een mooie cruise langs de Canarische Eilanden waarbij je elke nacht in dezelfde kamer kunt overnachten en toch een heleboel gaat zien en elke dag ergens anders bent.

Je verblijft op de Norwegian Spirit **** die ruim 2000 passagiers vervoert, een flinke boot dus! Elke ochtend, middag en avond krijg je een lekkere maaltijd in één van de 5 restaurants en natuurlijk zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig. Een zwembad, een sporthal, een pub, een discotheek, een bioscoop en zelfs een spa vind je aan boord van dit enorme schip.

Je reis begint in Barcelona en zal daar ook eindigen. De vlucht Amsterdam – Barcelona is inclusief net als de transfer. Onderweg bezoek je Casablanca, Málaga, Madeira en Lanzarote. De Canarische Eilanden maar ook Madeira en Marokko hebben het gehele jaar een prettig klimaat, ook in november is het namelijk nog prima toeven.

  • Retourticket Barcelona + 10 dagen cruisen + volpension €579

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: reizen van november tot en met februari 2014

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerking: cruisedeal geldt indien minimaal 2 personen samen reizen

Betaling: per Ideal of creditcard

TicketSpy university zegt: Wist je dat de lobby van de Norwegian Spirit een exacte kopie is van de hotellobby van het Hyatt in Hong Kong, een erg duur hotel. Foto’s zien? Kijk hier!

Screen Shot 2013-09-16 at 10.43.33 AM