Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ook korting bij Accor! 40% korting bij Ibis, Novotel, Mercure en meer!

Hotel met korting!

Hoteldeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

We kregen een tip dat Accor weer een hele grote kortingsactie heeft voor al haar bezoekers. Ze geven tot 50% korting op heel veel hotels waardoor je hotelboeking al snel een stuk voordeliger uitpakt. Dit is een prima actie want op vele hotels binnen de Accor keten krijg je nu dus fikse kortingen.

Onder de paraplu van Accor kan je bijvoorbeeld Ibis, Novotel, Sofitel, McGalery, Mercure en nog een aantal andere tophotels rekenen. Waarom niet overnachten in een hotel van een hotelgroep die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Kijk vooral of er op jouw droombestemming een mooi hotel is waar jij met korting kan overnachten.

Misschienheb je ook nog vluchten nodig. Naast alle acties die we op TicketSpy aanbieden kan je ook je losse tickets bij ons boeken. De laagste prijs en zonder administratiekosten! Dat is nog eens voordeel pakken. Ga naar de vliegticket webshop op onze site of klik hier.

  • Tot 40% korting op je hotelboeking bij Pullman, McGalery, Novotel, Novotel Suite, Mercure, Adagio, Ibis & Orbis

De laatste 10% korting ontvang je door je in te schrijven voor het Le Club Accor programma, een handig programma waarmee je punten spaart bij elke overnachting in 1 hotel van deze keten die je weer voor leuke dingen kunt gebruiken!