Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Overnachten in kasteel Coevorden, met ontbijt én diner! v/a €27,50

Goedkope Hoteldeal Kasteel Coevorden gevonden door TicketSpy Neel (Groningen)

Kasteel Coevorden stamt al uit de elfde eeuw en was gelegen op de handelsweg vanuit Duitsland naar Groningen en Friesland. Vanuit deze sterke en hoog gelegen vesting kon de route goed bewaakt worden. De ligging maakte dat de kleine nederzetting aan de voet van de burcht kon uitgroeien tot de broeiende stad Coevorden. Het kasteel is onlangs compleet gerenoveerd, met oog voor authentieke details, waardoor het nu ook uitermate geschikt is voor een romantische diner.

Overnachten kan 50 meter verderop in het luxe 4**** Hotel de Vlijt, waar je ’s ochtends ook heerlijk mag ontbijten. Zelfs zonder kennis van de geschiedenis van dit kasteel is wel duidelijk; overnachten, dineren en een uitgebreid ontbijt voor slechts €27,50 is heel voordelig! 

In de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen, bijvoorbeeld door de natuurgebieden van het Bargerveen. Ook de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart en grote pretparken als Dierentuin Emmen en Slagharen liggen binnen 25km, erg leuk voor een bezoek met de kinderen! 

1 Nacht Hotel de Vlijt 4**** + Ontbijt + Diner kasteel Coevorden + Wifi + Parkeren v/a €27,50

  • Wanneer boeken: Zo snel mogelijk!
  • Wanneer: vele data in januari, februari en maart 2016. Klik op de link om data te checken.
  • Opmerking 1: deal geldt op basis van 2 personen
  • Opmerking 2: deal geldt op basis van eigen vervoer
  • Opmerking 3: prijzen zijn per persoon
  • Boekingskosten: er gelden €20 boekingskosten en de prijs is exclusief toeristenbelasting. Totaalprijs met twee personen bedraagt dan €75
  • Betalen: met iDEAL (gratis), Mastercard/ Visa/American Express

Zo ziet de aanbieding eruit;