Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Profiteer ook van Sindbad en Alibaba korting op Tickets & Hotels!

Sindbad

Korting codes gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Opnieuw is het voordelig vakanties in allerlei vormen boeken bij Ebookers. We hebben het dan wel over de Duitse site want daar krijg je gemiddeld genomen net even wat betere kortingen.

Tot en met komende zondag prijzen ze hotels, en ticket + hotels combinaties weer even lekker af. De kortingen verschillen, het hangt af wat je koopt en lopen uiteen van 20% tot en met een vaste prijsverlaging van €40 of €60 voor een mix van ticket + hotel.

Boek je een ticket + hotel met een minimale waarde van €400 dan is de korting €40. Besteed je €600 dan krijg je €60 korting!

Tip! Je kunt bij Ebookers ook de Duitse KLM deals naar onder andere Peking boeken met deze korting. Wordt het ticket van €397 nogmaals een stuk goedkoper!

Grote hotelketens doen niet mee aan deze actie. Ook daar zijn we eerlijk in om geen valse verwachtingen te wekken. Gebruik daarom de codes bij de juiste plekken om heel eenvoudig euro’s te besparen.

  • 20% korting op je hotels met code YOYO20
  • €75 korting op je ticket + hotel (bested min. €400) met code SANDBAG
  • €60 korting op je ticket + hotel (besteed min. €600) met code ALIBABA

Wanneer boeken: tot en met 9 maart 2014 (23:59)

Wanneer reizen: tot en met 21 januari 2015

Hoe krijg je de korting: vul de code in op de website bij de laatste stap tijdens het boeken in het veld ‘Gutschein-Code’

Opmerking 1: klik altijd op de button ‘Buchen’ (boeken) anders wordt de korting niet zichtbaar!

Opmerking 2: niet alle hotels doen mee met deze actie (onder andere grote hotelketens)

Opmerking 3: korting op Ticket + Hotel  alleen bij vertrek vanuit Duitsland (Düsseldorf, Bremen of Münster bijvoorbeeld)