Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Romantiek met Transavia: Verona en Lissabon €89

Bezoek Verona eens

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Deze week weer een hele mooie aanbieding van Transavia! Twee prachtige, romantische en knusse steden die absoluut het bezoeken waard zijn: Lissabon en Verona. Van beide steden kunnen we zeggen dat ze enorm veel historie hebben, de antieke tram in Lissabon, de mooie brug over de Rio Tejo en natuurlijk het prachtige stadscentrum.

Ook Verona zou iedereen moeten kennen. Natuurlijk van Romeo en Julia, het eeuwenoude en meest bekende romantische verhaal. Het zal je opvallen dat het beroemde balkon eng weggestopt zit achter allemaal andere gebouwen. Gelukkig heeft Verona meer in petto en kun je hier lekker wandelen, genieten van het oude centrum en lekker uit eten gaan. Na vallen van de avond ben je omringd door feestende Italianen die genieten van hun borreltje op één van de vele terrasjes in deze stad. Wat ons betreft een dikke aanrader dus!

Let op dat je voor hotels nog steeds het voordeligste uit bent bij Hotelscombined. Deze hotelsite bied het meest complete overzicht van alle hotelaanbieders zoals booking.com, trivago en hotels.com waardoor ook de kleine prijsverschillen opvallen en je dus nog goedkoper uit bent. Probeer het gewoon eens via onze directe voordeel link.

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 27 augustus2013 (07:59), maar op=op

Wanneer reizen: in het najaar. verschillende data beschikbaar

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €15/€20/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link

TicketSpy: Transavia heeft een paar dagen geleden de kosten voor in te checken ruimbagage verhoogd. Tegelijkertijd zijn ze strenger geworden met hun handbagagebeleid waarbij je nog maar 1 trolley of tas mee in de cabine mag nemen. Kijk dus uit met je mee wit nemen om onnodige kosten te kunnen besparen.