Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Stevige Samsonite koffers met extra voordeel vanaf €89,95.

Koffer oorlog?

Travel goodie gevonden door TicketSpy Linde (Amsterdam)

Een prijzenstrijd tussen luchtvaartmaatschappijen is natuurlijk altijg gunstig om een goedkoop ticket te kunnen kopen. Maar wat nu als je online ook je koffer voordeliger kunt inslaan?

Dat is nu mogelijk met handige koffers van het bekende merk Samsonite. Deze keer geen trolleys die mee mogen in de cabine. Wel de grotere versie’s die je in kunt checken. Natuurlijk is dat niet overal meer gratis, zelfs KLM laat je betalen tenzij je lid bent van het Flying Blue spaarprogramma. Daarentegen zijn er genoeg vakantiereizen waarbij het meenemen van een grote koffer je enige optie is. Wat te denken van een trip van 1, 2 of 3 weken. Een trolley is dan in diverse gevallen gewoon veel te klein.

De koffers die nu extra voordelig zijn behoren tot de F’Lite Young serie. Een instapper van Samsonite, zij het wel met de kwaliteit waar je u tegen kunt zeggen. Als extra worden ze gratis bij je thuisbezorgd of op een plek die je misschien beter uitkomt. Op tijd voor je vakantie begint naar de Canarische eilanden, Turkije, Amerika, Thailand, Aruba…..

  • Samsonite F’Lite Young 64 cm hoog €89,95
  • Samsonite F’Lite Young 71 cm hoog €104,95
  • Samsonite F’Lite Young 79 cm hoog €114,95
  • Samsonite F’Lite Young set van 3 koffers €299,95 (je extra besparing is dan €9,85)

Wanneer kopen: tot en met 12 augustus 2013

Beschikbare kleuren: Azuur, Zwart, Helder, Lime, Marine

Aantal wielen: 2

Sloten: 1 cijferslot + 2 zijsloten

Waar te koop: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: we hebben de prijzen vergeleken met die van bagageonline.nl en travelbags.nl. Allebei zijn ze duurder dan deze aanbieder.