Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Speciaal voor Backpackers naar Azië! Een 6-delige E-Guide

 

 

Travel Goodie gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Op reis door Azië staat op het wensenlijstje van heel veel Nederlanders. En gelijk hebben ze want het is avontuurlijk, je kunt veel zien, ontmoet heel veel mensen en het is ook nog eens prima betaalbaar (helemaal met een voordelig TicketSpy Ticket).

Maar als het de 1e keer voor je is om het te gaan doen dan is het raadzaam om je toch een beetje goed voor te bereiden. Hiermee kan deze 6-delige digitale reisboekenset je van pas komen.

Je krijgt dan niet alleen een e-boek over diverse bestemmingen maar ook een gids hoe je je kunt voorbereiden op personen die je proberen op te lichten. Iets wat helaas ieder jaar weer vaak voorkomt. Plus een boek over hoe je het beste je routes uit kunt stippelen. Allemaal bedoeld om jou een nog prettigere reis te laten maken.

Heb je een vriendin, vriend, dochter of zoon die komend jaar naar Azië afreist, overweeg dan om deze set cadeau te doen. Het is echt een waardevol geschenk.

Bonus: je krijgt naast 3 e-boeken ook 3 handige adviesgidsen over geld besparen op reis en het vinden van de juiste plek om te overnachten.

6 Backpack Azië Reisgidsen in één koop €24,99

 

  • Wanneer bestellen: nu
  • Wanneer ontvang je het boek: gelijk na betaling
  • Betalen: via iDEAL, Visa, Mastercard en American Express