Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

TicketSpy heeft je hulp nodig! Win €10, €20 of €30 bol.com bonnen!

TicketSpy Maaike heeft je hulp nodig! Enquête gemaakt door TicketSpy Maaike (Breda)

Sinds januari is Maaike begonnen bij TicketSpy. Ze vind het super leuk om jullie te helpen om goedkope reizen te boeken, ook maakt ze er graag zelf gebruik van. Soms zijn er momenten om serieus aan de slag te gaan, en dat moment is aangebroken. Momenteel zijn we druk bezig met een klant tevredenheidsonderzoek, waarvoor een enquête is opgesteld.

Mocht je graag dingen anders zien bij TicketSpy en je hebt 5 à 10 minuten vrij, help ons dan door de enquête in te vullen. Je helpt niet alleen TicketSpy, maar vooral ook jezelf. Wij weten wat je nu echt heel graag wil zien bij TicketSpy en je kunt kans maken om Bol.com bonnen te winnen. We verloten €10, €20 of €30 bonnen, dat is toch zonde om te laten gaan.

Help ons verder, net zo graag dat wij jullie helpen met geld besparen op reizen!

Ga nu snel aan de slag

 

  • Wanneer invullen: Zo snel mogelijk, uiterlijk 5 mei 2015 de vragen beantwoorden
  • Hoe kun je winnen: het enige wat je hoeft te doen is alle vragen beantwoorden, met tot slot je mail adres invullen dan maak je kans om €10, €20 of €30 bonnen van bol.com te winnen!

We willen je alvast bedanken voor het invullen van de enquête, De enquête is anoniem. De gegevens en antwoorden zijn niet herleidbaar en zullen alleen voor dit onderzoek gebruikt worden en niet voor andere doeleinden.