Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Vakantie prachtig Dubai & slapen in 5***** hotel midden in de woestijn! v/a 1.099

Luxe reis in Dubai gevonden door TicketSpy Tina (Utrecht)

Dat de Verenigde Arabische Emiraten onlosmakelijk met luxe zijn verbonden is algemeen bekend. Maar hoe maak je nu een keuze tussen bijvoorbeeld Dubai en Abu Dhabi? En wat nou als je ook nog de woestijn in wilt? Dan is het zo klaar als een klontje: jij gaat deze reis maken, waarbij je eerst 4 nachten in het moderne, luxe Dubai verblijft en vervolgens in het adembenemende resort Qasr Al Sarab verblijft. Dit laatste hotel ligt officieel in Abu Dhabi, maar tegelijkertijd midden in de woestijn. Daarnaast beschikt het Desert Resort over maar liefst vijf (!) sterren! Als klap op de vuurpijl heb je tijdens je verblijf ook nog eens de keuze om verschillende excursies te boeken, zoals een City Tour door Dubai, een bezoekje aan het hoogste gebouw ter wereld of een romantische boottocht met diner. Wat je ook besluit te doen tijdens je verblijf, het wordt hoe dan ook een unieke vakantie!

Dubai +4 nachten in Hotel Double Tree by Hilton**** in modern Dubai + 3 nachten in het Qasr Al Sarab Desert Resort***** met ontbijt, transfers + Wifi v/a 1.099

  • Wanneer boeken: deze deal is populair, de beschikbaarheid kan daardoor beperkt zijn
  • Wanneer vertrekken: vertrekken op verschillende data in september 2018 (andere data zijn mogelijk tegen een meerprijs)
  • Aantal personen: deal is op basis van twee personen
  • Opmerking: prijzen zijn op, vanaf en retour basis en per persoon
  • Betalen: Mastercard, Visa, Bancontact/Mistercash of PayPal