Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Verblijf in een 4**** hotel in New York €289

Goedkope vakantie New York gevonden door TicketSpy Danique (Eindhoven)

New York, the city that never sleeps! Deze stad is al een hele ervaring op zich! Als je aan Amerika denkt dan denk je al meteen aan New York. Heel veel series zijn hier ook opgenomen, dat is niet voor niks! Het is een plaatje om te zien! Er valt hier genoeg te bezichtigen maar ook de echte shopaholics zullen zich hier helemaal thuis voelen!

Waan jezelf in een film met overal “yellow cabs”, de stadse sfeer op straat en wie weet spot je zelfs nog wat celebrities! Je maakt in de paar dagen dat je er bent al zoveel mee. Bezoek The Statue of Liberty, ga in het nieuwe World Tradecenter, bezoek de sterren op Broadway en loop over de meest gekleurde plein Times Square. New York, the place to be!

Je verblijft in een hyperdeluxe 4**** hotel, je aankomst in het DoubleTree by Hilton begint al goed namelijk met een warme chocolate chip cookie waar je je tanden in kunt zetten! Begin de dag goed met een uurtje sporten in het fitness center en neem plaats aan de bar voor een drankje na een indrukwkkende dag in het levendige New York. Je verblijft in een King Bedroom, eigen luxe badkamer. Het hotel ligt in het hart van het Financial District op 5 minuten loopafstand van de New York Stock Exchange op Wallstreet. Op slechts 10 minuten loopafstand sta je voor het indrukwekkende 9/11 Memorial. Dit hotel is alles wat je zoekt voor een comfortabel verblijf in New York.

 4 Nachten Double Tree By Hilton Hotel 4**** + WiFi + Entree One World Trade Centre Observatory  €289

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op=op
  • Wanneer reizen: Verschillende data tot en met maart 2016
  • Vertrek vanaf : deal is op basis van eigen vervoer
  • Opmerking 1: Prijzen gelden indien je met twee personen reist
  • Opmerking 2 : Prijzen zijn vanaf
  • Betalen: Ideal(gratis), Mastercard, American Express en Visa

Zo ziet je reis eruit: