Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Vlieg als 1e binnen Europa met de Boeing Dreamliner 787

Maak als eerste een vlucht met de 787

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Er is veel gebeurd rondom de 787 toestellen van Boeing. De hele wereld keek toe hoe alle vliegtuigen van dit type aan de grond moesten blijven omdat er een probleem was met de batterijen.

In tegenstelling tot de gemiddelde particulier die dan snel naar de supermarkt of doe-het-zelf zaak gaat om een blister verpakking Duracell batterijen te kopen ging het hier om een groter euvel. Gelukkig hebben de ingenieurs bij Boeing in het Amerikaanse Seattle een oplossing kunnen vinden. Daardoor zijn de eerste 787 vluchten onlangs weer uitgevoerd.

Wat velen niet weten is dat het Poolse LOT als eerste Europese airline de 787 in ontvangst heeft genomen en dat vieren ze met een speciale aanbieding. Je  kunt namelijk een retourvlucht maken van Amsterdam via Warschau naar Tbilisi (Georgie). Hierbij vlieg je tussen Warschau en Tbilisi met de 787.

Als jij daar bij wil zijn kun je nu een retourvlucht boeken tegen een introductieprijs. Kijk ook nog even naar onze post van afgelopen week om 20% korting te krijgen op LOT tickets met vertrek vanaf 1 juli 2013, deze is nog steeds geldig.

  • Dreamliner 787 introductievlucht  Tbilisi €299

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: de 787 vluchten zijn op 26 juni en 1 juli 2013

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe link met LOT

Meer info over de 787 van de LOT: dreamliner.lot.com

TicketSpy zegt: als je niet op beide data kunt reizen dan zijn er altijd nog de reguliere vluchten van LOT tussen Warschau en Tbilisi waar je uit kunt kiezen. Dus vlieg je heen of terug wel in de 787.