Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Maandagochtend kanjer: Praag €79

 

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Maandagochtend, onderweg naar je werk voor weer een week op kantoor, op de universiteit of waar dan ook. Helaas weinig opwindend misschien, daarom tonen we je ter opfleuring altijd op deze dag de TicketSpy beauty van de week.

Zo kan je je week ook heel anders beginnen door het vliegtuig te pakken naar de stad waar het Tsjechische supermodel Petra Nemcova regelmatig vertoeft. Praag bedoelen we dan.

Met Transavia kun je er voor de prijs van een tank benzine komen en ze vliegen je ook weer met alle plezier terug. Kijk, dat zijn nog eens gebeurtenissen waar je een stuk vrolijker van wordt. Vliegen voor €79 betekent in dit geval vertrekken vanaf Rotterdam/The Hague Airport.

Mocht je het trouwens interessant vinden, Petra heeft ooit een relatie gehad met niemand minder dan Sean Penn. Niet zomaar een dame dus die de eerste de beste man aan de haak wenst te slaan. Een echte power lady.

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 19 maart 2013 (07:59)

Wanneer reizen: tussen 18 maart en 28 juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia

Ticketspy University zegt: Transavia vliegt alleen vanaf Rotterdam naar Praag. Niet op de route Amsterdam-Praag. Dat is namelijk het domein van KLM en haar SkyTeam partner Czech Airlines. Een 3e en ook nog eens low-cost airline brengt de opbrengsten van KLM en Czech te veel in gevaar. Helemaal als tevens easyJet tussen Amsterdam en Praag vluchten uitvoert. Veel concurrentie dus wat goed is voor het behoud van lage ticketprijzen.