Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Wanneer starten de KLM Werelddeal Weken? Op 29 augustus 2019!

Goedkope KLM Werelddeal Weken tickets Gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Het is weer bijna tijd voor de grootste vliegticket Sale van de KLM, te weten de alom bekende KLM Werelddeal Weken. Traditiegetrouw biedt KLM deze in deze maanden januari en september van ieder jaar. Telkens is het een verrassing in welke week ze exact vallen.

Tot een paar jaar terug waren januari en september hét moment om goedkope KLM Tickets in te slaan. Maar dat is sinds een tijdje geen garantie meer. Veel vaker starten de KLM Werelddeal Weken al veel eerder. Dus bijvoorbeeld in de laatste week van augustus. Deze keer starten ze op donderdag 29 augustus 2019. Dat is het moment om de populaire en goedkope KLM vliegtickets kunt gaan boeken.

Wat al wel zeker is, is dat de KLM Werelddeal vliegtickets ook in 2019 weer goedkoper zullen zijn naar New York, Dubai, Bangkok, Curacao, Paramaribo, Kaapstad, Bali en Miami. Dat zijn namelijk altijd de prijstoppers in het aanbod. Goed nieuws dus voor wie z’n slag wil slaan.

Let wel goed op dat de KLM op vluchten naar Amerika en Canada geen gratis ruimbagage meer aan zal bieden. Dat betekent dat je of per enkele reis een toeslag betaalt. Of je kiest ervoor om een duurder vliegticket aan te schaffen (+€80) waarbij je koffer wel inbegrepen is. In veel gevallen is deze laatste optie aan te bevelen. Je spaart er als bonus ook nog eens extra Flying Blue Miles mee.

Wil je zeker zijn van lage KLM Werelddeal Weken vliegticket prijzen en genieten van het comfort van KLM vluchten. Kies dan ook deze keer weer voor de KLM Werelddeal Weken.

Tip: bekijk KLM deals in Economy Class en in Business Class

Bekijk ook gedurende het jaar onze gevonden KLM deals in Economy Class en die in de Business Class. Hiermee kun je eveneens honderden euro’s op je KLM vliegticket besparen.

Tip: KLM aanbiedingen vanaf Schiphol maar ook vanuit België en Duitsland

KLM deals naar Tokyo, Peking, Johannesburg, Rio de Janeiro, New York, Los Angeles, Las Vegas, Jakarta, Singapore, Delhi, Mexico City, Toronto, Vancouver en nog veel meer mooie bestemmingen zijn veelvuldig in de aanbieding. Vetrek met KLM vanaf Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven en Maastricht.

Vergeet ook niet de KLM België aanbiedingen en de Duitse KLM vliegticket aanbiedingen te vergelijken. Want ook daarmee vlieg je KLM voor super lage prijzen!

Tip: Boek KLM Werelddeal Weken via de site voor de hoogste kortingen

Weet dat de KLM Werelddeal Weken aanbiedingen vrijwel altijd het goedkoopst te boeken zijn op de site van de KLM zelf. Ook al bieden reisagenten speciale kortingacties aan.

Tip: betaal KLM Werelddeal Weken tickets met American Express card

Betaal je KLM Werelddeal Weken tickets met de speciale Flying Blue American Express credit cards. Doe je dat via de KLM site dan mag je deze tickets in 3 termijnen betalen, zonder ook maar een cent aan rente te hoeven betalen. Bovendien spaar je gelijk extra Flying Blue Miles voor toekomstige Reward Tickets en gratis Upgrades.

 • Wanneer boeken: zodra ze er zijn, OP=OP!
 • Wanneer vertrekken: vertrekken op heel veel verschillende data in 2019 en 2020
 • Vliegen vanaf: Amsterdam
 • Minimum verblijf: hangt af van de bestemming
 • Maximum verblijf: 1 maand of 3 maanden
 • Handbagage: 1 stuk van maximaal 12 kg
 • Ruimbagage: 1 stuk van maximaal 23 kg (meestal met toeslag)
 • Aantal personen: deal is op basis van één persoon
 • Opmerking: prijzen zijn op, vanaf en retour basis en per persoon
 • Reserveringskosten: €10 per boeking
 • Betalen: iDEAL (gratis), Mastercard, Visa, Bancontact/Mistercash of PayPal (bekijk per aanbieder de exacte voorwaarden)