Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

We hebben winnaars!

winner

Alle winnaars door Team TicketSpy (Amsterdam)

Zoals iedereen weet hebben we afgelopen weken een verjaardagsfeestje gevierd en jou daarbij betrokken! We hebben namelijk een paar hele leuke prijzen neergezet en die gaan we vanavond uitdelen! Na al die fijne felicitaties is het nu aan ons om wat leuks terug te doen!

De prijs van €250 KLM Giftcard is gewonnen door Steffen Jaeger! Gefeliciteerd en heel veel reisplezier met je giftcard!

De prijzen van €50 KLM Giftcard zijn gewonnen door Chantal Hoebé, Laura de Vree, Steven Annegarn, Daphne Broeders en Ruben Bakker. Ook jullie heel veel plezier! Stuur ons een leuke foto als je op reis bent zodat wij ook mee kunnen genieten!

De appeltaarten zijn gewonnen door Lisa van de Loo, M.A. van de Ven, Michel van der Zee, Lisette Eppink, Chantal Ebbinge, Sophie Dekker, Casper Janse, Thomas Rabou, Esther Reynaers en Cor de Jong. Eet smakelijk allen!

Wij nemen per email contact met jullie op en zullen zorgen dat de tegoedbonnen danwel taarten bij jullie worden afgeleverd. Voor iedereen die nu niets gewonnen heeft, helaas! Maar binnenkort gaan we opnieuw iets leuks doen dus blijf TicketSpy gewoon volgen. Natuurlijk ook omdat wij nog steeds elke dag de beste deals online zetten!