Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Weekend Madrid voor heel veel minder! Ticket + 3 nachten 4 sterren hotel €182

Madrid by night

Ticket + hoteldeal gevonden door TicketSpy Dennis (Amsterdam)

Een weekendje naar Madrid is altijd een prima idee om schitterende musea te bezoeken of heerlijk te genieten van de rijke Spaanse keuken.

Natuurlijk wil je dan niet teveel betalen voor je reis. Want iedere bespaarde euro kun je dan lekker in Madrid uitgeven. Oftewel je hebt meer lol voor hetzelfde geld.

Vandaag checkten we een deal die bij een bekende aanbieder van korte citytrips in binnen- en buitenland ook te boeken is. Alleen dan wel tegen een veel hogere prijs. Hoeveel? Wat dacht je van een besparing van ruim €100 op je totale boeking? Kijk dan is een paar dagen Madrid opeens wel heel aantrekkelijk!

We hebben ook deze keer weer even de “vakantiemachine” van Ebookers.nl getest. Hiermee kan je namelijk je vlucht  + hotel combineren om zo veel geld te besparen. Dit geldt dus niet alleen voor Madrid maar voor vrijwel  alle wereldwijde bestemmingen. Gebruik maken van de vakantiemachine? Kijk dan hier!

  • Ticket Madrid + 3 nachten Ayre Gran Hotel Colon €182

Wanneer boeken: Wanneer jij wil

Wanneer reizen: in het laagseizoen. Oktober, november, december, januari, februari, maart en april 2014

Vetrek vanaf: Eindhoven

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak bij te kopen voor €15/€20/€5 per enkele reis, maar voor een korte citytrip heb je deze wellicht niet nodig!