Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Wegens ‘groot succes’ verlengd! De World Sale van British Airways

Zonsondergang

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam) Foto: Creative commons by Lomiere

British Airways vliegt sinds een halfjaar 3 maal per dag tussen Londen en Rotterdam Airpor. Dit als onderdeel van hun strategie om een groter aandeel van de Nederlandse reismarkt te veroveren. Wij moest stiekem wel even lachen toen we het persbericht binnen kregen waarin de route en vooral de lopende aanbieding als groot succes werden bestempeld.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de aanbiedingen vanaf Rotterdam maar kort zouden lopen, vanwege het “grote succes” is deze echter verlengd tot 21 juni 2013. Een actie die je met succes verlengt duidt vaak op een slecht lopende actie. Wij vermoeden dan ook dat het helemaal niet zo’n groot succes is en dat British Airways maar wat graag van haar stoelen af wil. Voordeel van deze Britse maatschappij is dat ze een heel groot pallet aan bestemmingen aanvliegt die je vanaf Nederland niet makkelijk non-stop kan bereiken. Denk bijvoorbeeld aan Barbados, St. lucia, de Bahamas of Antigua in het Caribisch gebied. Aangezien bijna de hele Wereld is afgeprijsd hebben we een klein lijstje me toppers voor je samengesteld.

Wil je alle bestemmingen zien, bekijk dan de volledige lijst hier.

Noord Amerika:

Caribisch gebied:

Wanneer boeken: tot en met 21 juni 2013
Wanneer reizen: tot en met 31 maart 2014
Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag
Maximum verblijf: 12 maanden (USA/Mexico en Canada 3 maanden)
Ruimbagage: een koffer of rugzak van maximaal 23 kilo

Beschikbare stoelen controleren: via onze directe link met British Airways

We helpen je elke dag met liefde en veel plezier helemaal gratis aan de beste reisdeals! Wil jij ons helpen en TicketSpy steunen?  Vertel over TicketSpy aan je vrienden, familie en collega’s!