Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Welkom op Schiphol Etihad!

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Vandaag, woensdag 15 mei 2013, is de dag dat Etihad Airways uit Abu Dhabi voor het eerst een passagiersvliegtuig op Schiphol zal laten landen. En daarna elke dag, nu nog 1 keer maar wellicht in de toekomst wel 2 keer per dag. Het zou zo maar kunnen want Etihad heeft een zeer hoog ambitie niveau.

De KLM is er in ieder geval blij mee om Eithad tot code-share partner te mogen verwelkomen. Dat opent voor haar mogelijkheden om makkelijker en misschien wel goedkoper passagiers via Abu Dhabi naar Australië en Nieuw Zeeland te laten reizen. Ook tal van minder bekende steden in het Midden Oosten en rondom India en Pakistan zijn door deze samenwerking te bereiken.

Gedurende de laatste 2 maanden heeft Etihad flink van zich laten horen. Hier op TicketSpy heb je dan ook al heel wat superlage tarieven kunnen bekijken. Of dat nu nog steeds het geval zal zijn? Wij verwachten van wel, niet in de laatste plaats omdat Etihad een vrij agressieve aanpak heeft om een markt toe te treden en daar ook een speler van belang te zijn én te blijven.

Het mooie is dat Etihad niet alleen naar Schiphol vliegt. Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Londen, Parijs, Geneve en Milaan behoren eveneens tot de steden waar hun vliegtuigen komen. Wij verwachten dan ook nog steeds heel veel zogenoemde ‘Open Jaw’ deals vanaf vandaag. Oftewel je boekt een ticket waarbij je bijvoorbeeld opstapt in Amsterdam en de terugkomst in Duitsland of België is.

Hieronder nog een paar scherpe deals die momenteel te boeken zijn. Heb je al met ze gevlogen? Deel dan gerust je ervaringen met Eithad op onze facebook pagina.

  • Bangkok (vanaf Düsseldorf) €499
  • Hong Kong (vanaf Brussel) €549
  • Johannesburg (vanaf Brussel) €599
  • Tokyo (vanaf Amsterdam) €528
  • Islamabad (vanaf Amsterdam) €575
  • Shanghai (vanaf Amsterdam) €569
  • Bali (vanaf Brussel) €650

Wanneer boeken: datum verschilt per luchthaven van vertrek

Wanneer reizen: mei en juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Opmerking: als je direct bij Etihad boekt betaal je geen reserveringskosten en creditcard fee

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Etihad

TicketSpy zegt: Etihad biedt vanaf Amsterdam, Brussel en Dusseldorf telkens verschillende tarieven. Check dus altijd hun landenpagina’s om te zien waar je net even goedkoper uit kunt zijn. Open Jaw’s boeken kan trouwens altijd op de site van Etihad. Kies dan voor de optie meerdere bestemmingen in het zoekscherm.